Mi-a venit si mie jocu acu :D
Printable View
Mi-a venit si mie jocu acu :D
In seara asta intru si eu pe la 10.
In jur de ora 21 voi hosta.
Game name: Raskolnikov
Daca ma vedeti la 21 online dati join.
eu am intrat pe la 1:30 azi noapte si am jucat vreo 2 ore (tavitzu era online dar nu am putut joina din cauza rangului mic)..sunt rang 3 si am vreo 4 riboane de natural born killer. vreau neaparat 8. inteleg ca imi mai da o grenada in plus la 8, nu?
PS din pacate eu nu cred ca pot intra atit de devreme insa pe la un 23 o sa incerc sa fiu online.
Da. Am facut 8 azi dimineata!
Am apucat sa joc putin in singleplayer si mi se pare genial controlul! Posibil sa intru si eu online in seara asta :)
e buna munitia in plus insa nu duc lipsa de killuri asa ca pot oricind culege o arma de pe jos si chiar daca imi place M82, ma descurc destul de bine cu orice.
si eu raman intr-una fara gloantze, imi trebuie niste incarcatoare mai serioase :D.
mi s-a tot intamplat aseara cand trageam cu pusca sa se intrerupa brusc din tras fara sa fac nimic special. Inca nu imi dau seama, se intrerupe tirul cand incerc sa fac o miscare brusca? (in afara de a da sprint)
Am primit si eu acum K2. Abia astept sa ajung acasa sa-l joc. :) Multumesc lui webpredator.
Acum ma joc campaign-ul .
Astept si eu invite in clan daca se poate :D
Tin sa mentionez ca am si headset, nu e problema :D!
Eu ma gandesc asa..Oamenii sunt de pe PAMANT...dar astia..dusmanii sunt de pe alta planeta nu?Cum de stiu eu engleza?:-?Adica...pe fiecare afis scrie ceva in engleza..fie "FOR THE GLORY OF HELGHAN" sau "OURS IS WHERE WE TREAD"...stiu ca e un joc:))da totusi..
Helghast sunt tot oameni care au migrat pe Helghan cu multe generatii in urma (nu stiu motivele si nici nu stiu daca istoria lor a fost facuta publica sau nu). de-a lungul timpului ei s-au adaptat conditiilor vitrege si in plus, unii au suferit mutatii genetice astfel incit au nevoie de mastile respective pentru a respira. cum ziceam, nu se cunosc motivele migratiei, insa de atunci si pina azi ura lor fata de oameni nu a facut altceva decit sa creasca, hence Vekta invasion din primul joc. cred ca ar fi misto de scris o istorioara (gen prequel) pentru universul Killzone. lipseste motivatia. ambele factiuni sunt indirjite (pe ISA ii intelegem dim moment ce Helghast a incercat sa invadeze Vekta) insa nu cred ca ii intelege cineva pe Helghast.
yoyokid: iti recomand sa citesti the backsory, povestea universului killzone: The Killzone Backstory - PS3Forums
e mult de citit dar foarte interesant, cu aluzie la razboaiele mondiale.
motivele migratiei sunt simple: exploatarea resurselor naturale de pe Helghan (si putere intr-un timp in care Pamantul suferea grav dupa un masiv razboi nuclear). cand Helghan Industries a inceput sa ridice taxele si preturile intr-un mod ridicol au aparut conflictele.
Helghan nu sunt asa de rai... si ISA nu sunt asa de buni cum pare la prima vedere. cititi The Backstory, e chiar interesant.
hostile, daca citesti o sa-i intelegi pe Helghast, practic nu aveau incotro, Vekta a fost initial colonie Helghast.
Jucati in seara asta ceva? stabiliti o ora mai exact :evil:
Din pacate azi nu va mai pot oferi niste victory usoare:D
Dar maine dupa ora 20 pana cand ma tin ochi o sa fiu online, multa distractie.
P.S ieri am vazut peste 15 oameni in killzone 2 ( uni in singleplayer)Nu inteleg de ce nu intrati cu noi neam adunat vreo 8 ieri.
PP.S raskolnikov nu inteleg de ce ieri tot insistai sa intram pe serveru tau si nu pe cel creat de Recs, era mai lung si dupa 5 minute eram 32/32
maine ridic si eu jocul ,bagam un multiplayer pe la 20:00-20:30 ?
Da maine dupa ora 20...pot si eu..pana tarziu..