hehe mi-a venit jocul acuma bag prima data un multiplayer si apoi merg la un single:rulez::rulez::rulez:
EDIT : toti cei care au killzone 2 dati pls un add la psn meu : stegerean
THX
Printable View
hehe mi-a venit jocul acuma bag prima data un multiplayer si apoi merg la un single:rulez::rulez::rulez:
EDIT : toti cei care au killzone 2 dati pls un add la psn meu : stegerean
THX
Ce mod trebuie sa joc pentru a debloca clasele?(medic, sniper etc...)
Aseara am intrat pe un server la intamplare unde se jucau decat 3 moduri din 5. Ne-am macelarit cateva ore si am ajuns la gradul de sergent unde am primit 2 arme in plus. Inafara de asta am primit si un badge care imi mai ofera o grenada in plus la spawn(am facut 8/8 la 10kill/game).
cine se plinge de control si ar prefera sa joace cu controllerul de X360 poate tes..achizitiona asa ceva. pretul este cam maricel si probabil cu tot cu transport se apropie de suta dar poate se gasesc doritori.
Jucati azi?Da pe la 20:30......si sa fim mai multi...si nu faceti toti servar..sa faca unul...id-u meu de PSN e la topicu celalalt cu KZ2..
sunt prezent de la 12 :) si va astept
hehe am jucat azi un multiplayer si pot sa zic ca a fost bestial,cel mai bun joc jucat pe PS3 dupa mine , a doua oara cand am jucat pe un server cu toate misiunile alea ,body count search and retrieve etc cand s-a terminat harta am fost pe locul 1 cu vreo 76 de kills :) pretty good :) recomand acest joc tuturor posesorilor de PS3
Dar cum putem face să jucam �ntre noi, rom�nii?
A făcut cineva joc, sau cum e?
Am KillZone zona 2. Contează cu ceva?
baaaaaaa sunteti 100 cu gura mare ca jucati killzone si comentati intr-una pe aici
dar cand fu sa jucam noi romani nu intrarati,ne strnasaram doar 6
si sa nu ma luati cu motivu ca jucati intai in single player ca sa invatati
ce draq credeti ca noi suntem experti,eu de cand l-am luat mai mult multiplayer am jucat,pentru ca asa inveti
ma adaugi pe mine sau psycho-07 ,in lista si seara in joc dai join -friends si te conectezi udne jucam noi
Pff..ce mrf e sa jucam intre noi..da pacat ca nu sunt mai multi:(Deabea astept sa imi iau headset...si....scz pt cei care i-am omorat....din ECHIPA MEA;))
Scuze am avut lag azi:-s o sa ma bag maine iar:)Daca va bagati:)
A fost frumos asta-seara ca ne-am strans mai multi pe serverul ala. Ma ofticau sniperii care stateau in baza la ei si ne luau direct. :wall:
Trebuie sa mai asteptam putin sa isi ia mai multi jocul ca suntem cam putini.
De toata jena gasitit servere primu are 3 din 5 moduri si al doilea creat de raskolnicov dupa ce ne adunam multi iar ne-am inpartit si avea si team kill.
Dupa va mirati de ce nu intra lumea .... de ce naiba nu creati un endless standard fara team kill on, vine lume , avem si noi loc hartile se schimba singure si nu ne plictisim.
Catalineu:Nu conteaza regiunea la un joc exclusiv si acum nici la cele multiplatforma.
ft tare in seara asta baieti, ne-am impartit pe cinste! scuze de teamkills :D si de kamikaze reactions in timpul bodycountului! la cat mai multe seri asemanatoare cu aceasta!
A fost destul de misto cat am jucat pe serv nostru, dar cam putini. Trebuia sa ne cautam unii pe altii si daca il gaseai pe psycho iti luai si un RPG in guritza lol. Mai era un tip care campa cu sniperu, tavitzu baga engineer la greu si creea tot felu de zburatoare ca incepusem sa ametesc @-).
Apropo scuze de tk... am dat retry de 2 ori ca eram pe minus deja. Grenadele astea... :))
ne vedem diseara la orice ora imi dati un msg pe psn :), a fost frumos asta seara dar eram plictisit ca jucasem de la 12 ziua si nu mai eram asa nervos
Eu deocamdata o sa joc mai mult pe serv populate ca sa mai fac ceva puncte si sa deblochez clasele. Nu prea imi convine diferenta dintre avansati si noobi, datorita claselor. Ati vazut ce am patit in seara asta cand ne-am nimerit toti noobi intr-o echipa, fara a avea pe cineva mai "mare" cu noi 8-|
O sa intru si pe serv nostru daca vom fi mai mult de 10-15.
P.S: Rasko vezi ca astept invite pentru clan!
Scuze pentru iesirea prematura de aseara dar mi-a picat routerul. Acum vad ca merge:o, nu mai inteleg.
P.S. Am observat ca daca jucam in echipa putem face fata oricui. Ieri jucam 3 vs 3 si in echipa adversa erau Rask si Psycho care erau ba invizibili, ba ingineri, ba cu RPGuri si tot ne-am descurcat. Stateam uniti, comunicam non stop, foarte frumos teamwork. GG.
P.S.2. In sfarsit un joc multi pe care il joaca toata lumea zilnic. De cand am pus mana pe el nu a trecut o zi fara sa ne strangem la un mic meci. Game on!
Am si eu o intrebare cum se deblocheaza gradelel alea medic, scout... intrebare de nwb stiu :|.
faci lvl...cred..