azi ar trebui zona2 si maine zona 1
Printable View
azi ar trebui zona2 si maine zona 1
De ce maine?
Versus mode pentru Resident Evil 5 a aparut in aceeazi zi atat pentru zona 2 cat si zona 1 la o diferenta de cateva ore, vreo 2 daca nu ma insel.
La cat hype e sper sa apara azi.
PS: se pare ca hartile au aparut deja pe PSN UK dupa spusele userilor killzone.com
ramane de vazut :D in juma de ora ajung acasa
Pe UK au apărut. 4.79 lire costă.
A apărut și patch nou la Killzone, 1.25
Aveti careva telefonul lui RobertDinu sa mi`l trimiteti pe un privete msg.
Am sa iau addonul dupa ce rezolv treaba cu Robert, si daca sunteti in imposibilitatea de a face rost de el pe Europa poate facem un schimb :P
Contactati telefonic, cei de la Sony au dat urmatorul raspuns cu privire la ora de lansare pentru US store:
"Unfortunately there is no offical time. It will update sometime after noon. It will be available when the PS store is finished updating new material."
sursa: Killzone.com
Misto hartile :rulez:
Map Pack-ul este si pe US. Go go go!:gun:
nu aveau cum sa dea o ora exacta pentru ca pe psn cand se face update se face tot deodata nu fiecare produs cand apare si probabil ca nestiind cand o sa fie toate pregatie a refuzat sa dea un raspuns imprecis.
Am jucat si eu hartile in dimineata asta ca sa fac cele 12 trophies. Sunt destul de tari, mai ales Wasteland Bullet. Recomand!
da, doua harti superbe. GG=D>
Din cate am vazut,Wasteland Bullet este un "rai" pentru snipers :)
Pe mine mă enervează că am jocul regiunea 2...
Robert e scaparea noastra la jocurile zona 2 :D
PS: ms ;)
Si eu trebuie sa iau hartile sa vad cum fac:) Can't wait poate cand le voi lua ma va atrage mai mult jocul.
European Flash & Thunder Map Pack:
http://www.gametrailers.com/video/eu...llzone-2/49475
Guy's voua va merge seitul de la Killzone.com, ca mie imi da o eroare "404"!? de aseara incontinu face asa.