/:)
ce-a fost asta frate,trag in voi si nu muriti:|,asta mi-a stricat ziua,imuni la noobtube,ce naiba SUPERMAN
zi trista pentru fanii echipei TBOS :(, am incercat, am dat aproape tot ce e mai bun din noi, ne-am pregatit extrem de mult pentru meciul acesta, am facut o tactica imbatabila... nahh :-j, pur si simplu au fost mai buni ca noi, felicitari =D>, sa fiu sincer si daca eram 3 tot ne bateau :gun:. Insa nu e totul pierdut, promitem ca in ultima etapa sa facem meciul vietii noastre si sa ne calificam, dar avem nevoie de sustinerea fanilor asa ca va rog, SUSTINETI-NE!! Magnus, Seikq pregatiti-va bine in saptamana aceasta si weekendul viitor vom iesi invingatori. succes in continuare consol3, k1du, ReNeGaDe124
Cum v-au batut ma 2vs3?lol
Aha...ok,credeam ca a fost 2vs3.
Wick, tibi, mwerick duminica @ 20 pt etapa 5?
Dj_Andrei, mersi ca mi-ai stricat seara! Puteam sa fiu in alta parte, dar am preferat sa raman acasa sa jucam meciul. Te-am asteptat toti 3. Macar daca dadeai un pm sa ne spui ca nu vei juca.
Jucam,am probleme momentan(acum stau pe orange care nu merge in PS3),reteaua la care eram eu la internet(Airbites)a fost cumparata de RDS si acestia din urma schimba echipamentele,mai precis le fac un upgrade.Cred ca pana vinerea viitoare se rezolva,va anunt daca rezolv ceva.
P.S.Stiti daca exista vreo cale sa imi conectez modemul orange 3G la PS3?
@Maweryck, putem juca astazi la orice ora dar dupa 14?
Dap, eu sunt OK cu ora 20. Astept sa confirme restu. Adica, sunt online toata ziua. Maveryck e si el online, mai ramane de vazut ce face Tibikimi.
hai sa stabilim o zi, marti de la 19-20 este ok?