Deci suntem in impas, tu nu poti dupa 19, eu nu pot pana in 19. Ce facem?
Deci suntem in impas, tu nu poti dupa 19, eu nu pot pana in 19. Ce facem?
eu plec 2 saptamani in vacanta si nu pot juca ,jucam seminfinala pe 23 ok,now i got a plane to catch :sonic:
sorry man dar nu pot,doar se amaneza un meci.....
Remus, cand facem ultimul meci ? :D (nu ca ar mai conta lol)
@Kepzy, Padureci, Cosminbad: e ok maine de la 20? In fiecare seara vad ca jucati MAG in jur de 20-21.
@maweryck, Wickyz, TiBiKiMi: Sambata de la 17 e ok? sau duminica? Daca nu e bine nici asa inseamna ca o sa jucam 2vs2.
Ok, incerc sa vb si cu ceilalti colegi dar sincer sa-ti spun ...nu prea mai am chef de MW2,o sa fim totusi seriosi pana la capat si o sa jucam.Puteti sa va considerati invingatori pt ca nu mai suntem obisnuiti cu MW2 de f mult timp.
---------- Post added 08-03-2010 at 11:18 PM ----------
joi la 19 este bine?
Joi numai de la 21:00 pot ! (cam atunci ajung acasa)
Ok, atunci asa ramane.
@ ramusg Deci jucam azi la 20? Ramane asa?
mawerick, tibi, wick azi de la 20 jucam. Ok?
Baieti, eu ma retrag.
Nu mai pot sa joc din cauza muncii, ca poate sari overtime-ul fara sa stiu inainte si mai am si niste probleme de sanatate in familie. Scuze pentru inconveniente, sper sa intelegeti si sa jucati un 2 vs 2 cu ce-a mai ramas din echipa mea.
Cred ca era o idee mai buna sa jucam o etapa in fiecare zi (adica toate echipele sa joace intre ele intr-o zi). Dupa cum vedeti, campionatul s-a lungit prea mult si nu prea mai mai are nimeni chef de joc.
Inca o data, scuze.
adiandrei1, alextheone732, agent4ever VS consol3, k1du, ReNeGaDe124
ramane sambata la 20:00 da? (dati un thanche iu)
TBOS a castigat<:-P
Multumesc ca ati fost de acord sa jucam 2v2, de abia astept sa vand porcaria asta de joc!
Am fost la un punct de a amana meciul. Eu tocmai ma pregateam sa ma deconectez cand am vazut ca te-ai conectat. chiar daca am intarziat putin la "scarbiciu", a compensat victoria :) Jocul nu am sa-l vand, dar abia astept sa-l asez pe raft :), cu atatea jocuri bune pe masa.