Scuze pentru offtop: Eu raman la aceeasi parere: nici un tip de software sau hardware nu se pirateaza fara complicitatea producatorului. Sunt jocuri si jocuri la nivel economic care determina si astfel de practici (pe langa multe altele). De exemplu la PC folosirea ca modalitate de securitate doar al serial number-ului de ani de zile.
Ontop:Tom_Cat pentru explicatii. Acest Geohot mi se pare cel putin ciudat. De ce ar exista doar un singur pusti (sau o oarecare alta persoana, de exemplu un pasionat cu ani de experienta) in lumea asta care sa faca asa ceva? De ce exista o singura persoana/echipa in spatele fiecarei modalitati de modare al unui dispozitiv folosit worldwide? Geohot - Iphone, C4eva - Xbox360 sau DarkAlex - PSP.

Tom_Cat pentru explicatii. Acest Geohot mi se pare cel putin ciudat. De ce ar exista doar un singur pusti (sau o oarecare alta persoana, de exemplu un pasionat cu ani de experienta) in lumea asta care sa faca asa ceva? De ce exista o singura persoana/echipa in spatele fiecarei modalitati de modare al unui dispozitiv folosit worldwide? Geohot - Iphone, C4eva - Xbox360 sau DarkAlex - PSP.

Bookmarks