Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 87 of 91 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 ... LastLast
Results 1,721 to 1,740 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #1721 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Eu nu joc constant, dar va sprijin moral

2. #1722 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    voua va merge bine in MP ?eu din 1h si 30 min de incercari de conectare..am jucat doar vreo 20min...restul timpului doar erori(4512650)

3. #1723 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Mie imi merge bine, cred ca ai tu o problema cu net-ul. Parca si la FIFA ziceai ca ai probleme

4. #1724 SP
    Junior Member Random's Avatar
    si mie imi merge bine si deocamdata am cel mai slab net de la clickmelc 2mb

5. #1725 SP
    Member braingrinder's Avatar
    Merge foarte bine . Te astept la joc . Cheers .

6. #1726 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mi-a facut update la 1.08 daca nu ma insel si am jucat aproximativ 10 meciuri de guerrilla warfare. Lag 0.

7. #1727 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Dap..merge superb...problema era de la router-ul meu..am schimbat canalul wireless si am rezolvat

8. #1728 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Daca vreti sa jucam add me:
    banana-box

9. #1729 SP
    Member caine_rau's Avatar
    diseara am chef de foc de tabara cu romanii.
    o sa fac curat in lista de prieteni si-o sa bag pe cei care au mai postat pe aici( si care mai joaca).
    fac apel si la DMC

10. #1730 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    diseara am chef de foc de tabara cu romanii.
    o sa fac curat in lista de prieteni si-o sa bag pe cei care au mai postat pe aici( si care mai joaca).
    fac apel si la DMC
    Ma bag si eu daca jucam Warzone pentru ca restul modurilor sunt al dracului de plictisitoare. Poate incingem si un BC2.

11. #1731 SP
    Member caine_rau's Avatar
    k bagam ce-o fi, echipa s-avem.
    si bc2 bagam mai spre miezul noptii cand se aduna nocturnii( stiuei care sunt).

12. #1732 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Si eu ma bag vreo ora la poc poc in seara asta.

13. #1733 SP
    Poate vin si eu , depinde , dar vreau sa jucam Operations la KZ3 :X .
    Add me btw : bra1ngr1nd3r .

14. #1734 SP
    Killzone 3: From the Ashes Map Pack | PS3Ego.de

Scuze pt. double post si pt. faptul ca nu stiu sa folosesc google translate , dar cred ca v-ar placea ce o sa cititi .

Cheers !

15. #1735 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Raaaaaadec <3

16. #1736 SP
    Junior Member petreking's Avatar
    Are cineva aceeasi problema cu a mea ,am contul cu tara ( ro) si nu pot sa intru in mykillzone pentru a vedea statisticile.
    Stie cineva de ce?

17. #1737 SP
    Junior Member nicutapa's Avatar
    Quote Originally Posted by petreking View Post
    Are cineva aceeasi problema cu a mea ,am contul cu tara ( ro) si nu pot sa intru in mykillzone pentru a vedea statisticile.
    Stie cineva de ce?
    incearca sa te conectezi prima oara pe pagina la PSN cu contul tau si in alt tab sa deschizi site-ul killzone.com

18. #1738 SP
    Junior Member petreking's Avatar
    am gasit o petitie pentru a aduce ps store si in romania (este cam vechi anuntul dar am zis ca poate sunt si aici persoane care vor semna)
    acesata este adresa Bring the PS store to all EU countries Petition

19. #1739 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Am downloadat dlc ul steel rain , l am instalat dar cand intru in meniu nu mi apar noile harti ..

20. #1740 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Ii aceeasi zona dlc-u cu jocu?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 87 of 91 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks