Stai linistit ca o sa apara si aici, mai ales cuicscoupari d'astia: "moaaaaaa' ce HS i-am dat nubului HAXXOR try hard ftw....". Fuzari si digei sunt peste tot.
Printable View
hm. :)
am 13 ani de purtat PS controller in mana,doar.
Nu stiu ce varsta ai tu, dar eu unul iti spun cum e situatia si atat. nu cauta sa postez scoruri de la alte joace pt a dovedi ceva: "uite uite, si la jocul asta sunt pe locul 6 in lume".
dar iti spun si nu conteaza daca e credibil sau nu: mi-am cumparat KZ2 miercurea,duminica am fost pe locul 2 in lume pe leaderboards.
nu sti ce inseamna un joypad la mine in mana.
oare au dat drumul la servere? :evil:
chiar are ceva daca intru mai repede de data de lansare?
Depinde... Daca ai stickul sau softul fermecat risti si inca cum
Mda.. deci n-am rezistat si am jucat si eu demo-ul azi. Cuvintele sunt de prisos :|
doh! tocmai. Si neaparat.
Cand va aud k nu va puteti obisnui cu controlerul...mor de ras...........
de fapt stai k mai sunt si specimente care in 4 zile ajung in top3.
Ahh doar in Iulie ajung acasa.
Shi Eu knd aud kt d $meKer pt vbi unii ma ps p mn d RaS !
Exista si oameni carora le este mai greu sa se obisnuiasca cu controlleru de la o consola, asta nu inseamna ca trebuie sa ii apostrofezi tu, pentru ca nimeni nu sa nascut invatat.
Da TaSe88 si crapa la sercanu si GuCOZA. :))
De cand e PS3 pe piata jucam cu controllerul si acu constatam ca numai putem trai fara Move.
Da noua nu ne pasa vrem Killzone 3 pe masa.
Apropo, cu Move sau fara Move demoul m-a convins sa investesc in scest joc. Desi pare ca ar fi mai interesant cu Move, pana creierul meu s-ar obinui cu schimbarea imi e teama sa nu pierd din farmecul jocului. Asa ca probabil, in ceea ce ma priveste, il voi aborda cu controllerul.
Killzone 3 ne pregateste lucruri noi, campanii mai atragatoare, mai diversificate (zone industriale, laboratoare high-tech, jungla si o statie spatiala, parca). Mediul inconjurator o sa fie mai viu, mai colorat.
Asa ca la dracu, cu Move sau fara jocul asta e awesome...
PS. Controller rulzzz !!! :gamer:
Deci nu am ajuns in top 3 in 4 zile, dar mai mult de o luna nu mia luat sa ma obisnuiesc cu controllerul.
99 Lire, o să aibă bătaie de cap Robert cu pachetele alea, e huge cutia :D
hmv.com: Music CDs, DVDs, Games & More
Oh no YOU didn't!!!
you BASTARD!
(nu trimiteti pm-uri, nu intrebati de unde e, can't tell)