Asta este un clan SVER.
Printable View
Asta este un clan SVER.
Salut!
Tocmai am facut si eu rost de joc. Acceptati si membrii fara experienta?
SVER ar trebui sa fie factiunea pe care s-o aleg nu?
Mersi!
Da, te primim. Sver sa te faci :P
S-a facut!
Cand ne strangem pt o runda?
Folositi si headseturi pt comunicare? Momentan nu am asa ceva dar as putea folosi skype de pe laptop...
Eu am reintrat la mag, sunt cam plictisit de bc2. o sa-ti dau add pe contul de Uk unde sunt SVER.
daca jucati faceti un clan pe SVER si bagatima si pe mine am si casca
ok, o sa-ti dau un invite astazi dupa 16 daca esti on line
Da-mi si mie te rog pe ID-ul "danutz_bln".
ok
Care e la SVER poa sa-mi dee add cu incredere...garantez seriozitate. astept provincia.
Scoala e pe sfarsite asa ca am timp de MAG, mai exact de serile din MAG. Sunt camarazi care doresc sa incalzeasca niste inamici cu gloantele lor diseara (pe la 9-10)? L-am vazut pe Kepzy ca joaca, Faxiu joaca din cand in cand, Muski la fel iar eu joc cand apuc. Cei ce doresc sa intre in clan, va rugam sa ne dati add pe PSN fiindca noua ne este aproape tot una ca jucam in 4 si jucam bine sau jucam in 8 si e squad full de roman. AVE S.V.E.R!
Da, jucam, o sa avem DLC-uri serioase pt MAG in curand , jocul asta face mai mult decat m-a costat, e primul joc care in viziunea mea merita timpul investit in el.
Foarte tare baieti... Am trisat cu Sniperu :))... Pacat ca nu suntem mai multi, e uber FUN!!! Ave S.V.E.R! Ne vedem intr-o ora la inca vreo doua, trei ture :D.
Tare seara!Si cand nu suntem multi e distractiv. GG
Fara cuvinte, nu am mai avut parte de atata distractie de f mult timp, nici nu-mi amintesc de cand,jocul asta l-as cumpara legat la ochi, distractie la maxim, bc2 nu-ti ofera atata satisfactie, eram pe jos aseara...la propriu , ghinionul meu ca mai venea Magic sau Muthu si ma ridicau cu injectia ca alfel ma durea si acum burta de la ras.
reusit dominationu' de aseara. eu m-a pus cu burta pe U2 sa fac lvl X dar cand am vazut ca v-ati bagat la MAG am lasat naibii U2 si spaghetele. Am inteles ca e pe vine un DLC bengos.
Pt. indecisi: cumparati copchii MAG, go SVER ca va asteptam.
Sper in viitorul apropiat sa scap de Valor...proasta alegere, nubi mai mari nu cred ca am vazut :D
pai daca te-a mancat....baga si tu niste fise sa dai in 60 sa revii Sver. Mai lasa RDR ala...
Nu m-a mancat, am zis sa termin cu toate cele trei si sa ma intorc la fratii mei cu blugii rupti :D dar e tare greu la astia, organizare 0. Asta e poate mai vine si un double xp weekend odata cu patchul promis, pana atunci indur suferinta.
Pentru S.V.E.R poti face cateva compromisuri, eu mi-am deletat 2 caractere de level 16 si 35 sa pot juca cu cei de pe forum si sa am si DLC-urile. Mai bine level mic si distractie la maxim decat level 40-50 si plictiseala totala. Ne vedem si in seara asta? Sniperul e pregatit :>. [theme] prietenii stiu de ceeee...[/theme]