Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 236

Thread: CGR - MAG

1. #141 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    cine joaca azi?

2. #142 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Eu dar dupa 12

3. #143 SP
    Incepem lista pentru diseara dupa 10 si pentru maine (duminica) de pe la 9:
    1. Eu (sambata si duminica)
    2.

4. #144 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    1. Muthu Raoul
    2. G-XtremE

De ce nu mi-ati dat un invite ieri? erati(remus, raul, faxiu) intr-un joc si i-am dat lui remus mesaj daca am si eu loc n i got totally ignored :<

5. #145 SP
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    1. Muthu Raoul
    2. G-XtremE

De ce nu mi-ati dat un invite ieri? erati(remus, raul, faxiu) intr-un joc si i-am dat lui remus mesaj daca am si eu loc n i got totally ignored :<
    Eu eram AFC si cand m-am intors de la masa nu mai era Faxiu iar kepzy era si el AFK. In seara asta tu esti primul care primeste invite

6. #146 SP
    ZecaR_13 BliZZarD's Avatar
    Hai poate in seara asta ne strangem si noi mai multi sa le aratam la ceilalti cum se joaca MAG

7. #147 SP
    Member justamodel's Avatar
    Sa imi dati si mie un invite in clan careva.

8. #148 SP
    Member ramusg's Avatar
    ok, esti binevenit

9. #149 SP
    Incepem lista pentru maine seara (de pe la 8/9):
    1. Eu *nu am inca DLC-ul*
    2. Zecar
    3.

10. #150 SP
    azi e finala WC 2010. nu stiu cine o sa joace mag la 8-9

11. #151 SP
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    azi e finala WC 2010. nu stiu cine o sa joace mag la 8-9
    DAMN ... dupa 11.30...

12. #152 SP
    Mda...am uitat sa'ti spun Raule k e finala
    Oricum hai sa ne vedem dupa finala poate mai povestim meciul asa la "cald" sa ne strangem vreo 5-6 sau chiar mai multi

13. #153 SP
    Member ramusg's Avatar
    super jocuri baietzi, e singurul joc care merita cumparat cu ochii inchisi, si daca esti orb iti face placere sa joci jocul asta asa de bine se simte placerea de a inta in mijlocul actiunii, singurul puscator din marea mea colectie ce a meitat si merita dublul pretului de achizitie.

Modul asta nou de joc, e sublim , merita toti banutii dlc-ul asta, in curand vine si cel cu clanurile si bataliile intre ele, atunci sa vezi distractie...VIVA MAG!!!

14. #154 SP
    subscriu si eu la ce a zis remus. Interdiction e super, merita toti banii. E mult mai intensa actiunea decat in celelalte moduri de joc. Am jucat cu baietii aseara vreo cateva ore si nu ne-am plictisit deloc. Daca luati interdiction sa ne ziceti sa va bagam in CGR clan.

15. #155 SP
    Super meciurile de ieri :X... MVP... "Oh yeah, you are MVP, big thing..." mai tineti minte? Azi sunteti prezenti? Am jucat cu Zecar pana pe la 3.30, cum ziceau remus si cosmin: jocul merita cumparat!!!

16. #156 SP
    pai nu la ore asa tarzii. dar zic ca o sa fiu prezent dupa-amiaza.

17. #157 SP
    Member ramusg's Avatar
    si eu.

18. #158 SP
    Member faxiu's Avatar
    woahh....MAG....eu nu mai vad PS3-ul de praf....

19. #159 SP
    Super frumoase meciurile din ultima perioada...mai ales cand neam strans 4-5 si incepeam sa raspindim iadul pe pamant
    Pacat k Raul nu prea a fost in forma ca el ar fi facut diferenta la meciurile alea pierdute
    Oricum...neaparat trebuie sa ne strangem asa zilnic k sa mai comunicam si noi si....mesaj pt cei care nu au MAG:ati face bine sal cumparati k este cel mai bun shooter asa cum au zis mai sus remus,raul si cosmin si cei care au MAG...nu lasati praful sa se puna pe el...mai bine folositil impreuna cu gasca CG-R

20. #160 SP
    Member ramusg's Avatar
    Da da, meciuri de pomina, vreti un shooter f bun , antrenant, cumparati MAG sau reveniti la el, e singurul shooter din acest an care a comfirmat ca un adevarat muptiplayer robust, bine intretinut, fun, si cel mai important e faptul ca s-a dovedit neplictisitor, chiar daca pare ca faci acelasi lucru tot timpul mai vrei sa mai joci un joc,asta lipseste multor shootere cu multi iar MAG-ul e cam singurul care o are, dorinta de a mai juca. Bravo Zipper, o excusivitate ce merita sa stea alaturi de Killzone 2.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast