Yep, wanth everifing weelll and too thhhe bee theee beessttt, by the way, me nome e Voicu Panzar, i likkkke reiggingss the carrs and i likkke motttociicliing, i m 27 ani old( eu mis de 27 de ani, asta e traducerea), veeti cat de cultivat sunt?
Yep, wanth everifing weelll and too thhhe bee theee beessttt, by the way, me nome e Voicu Panzar, i likkkke reiggingss the carrs and i likkke motttociicliing, i m 27 ani old( eu mis de 27 de ani, asta e traducerea), veeti cat de cultivat sunt?
Dementa totala aseara...Ajung acasa, fire-up PS3&MAG, 3 oameni on, join group si PUF. Sergentu' pleaca, voicu motocicly 5 minute in casti in timp ce Muthu canta ceva pe acolo...Nici salutare nu am putut spune in harmalaia aia...damn kids nowadys...
Haha si kepzy o dadea-n ailaicmotosicli iar aia din squad cereau kick Muthu![]()
Azi am reusit sa imi revin in simtiri dupa drumul Oradea-Brasov * 9 hellish hours* si am chef de cateva ture de MAG mai pe seara. Intra cineva?![]()
F frumos aseara, dupa ce au iesit Muthu si SergentM am ramas cu ZecaR in Domination, in primul ne-au spulberat Valor dar in al doilea i-am distrus, ZecaR era urcat in turela buncarului si facea prapad iar eu raspandeam moarte pe teava la foc automat, superb joc, poate reeditam diseara cu mai multi tovarasi.
Sorry, am apucat sa intru in mp la RDR si nu am putut sa las poteristu' singur. E cam ciudat dar e fun.
Pentru killereala pe bune tot MAG ruleaza. Mai am putin si dau in 60 yay! Il faceam aseara dar asta este.
asa e cand sunt prea multe jocuri bune. Nici nu mai ai timp sa te joci tot ce iti place. Eu nici nu stiu cum sa ma impart seara. RDR, BG2, Uncharted , as juca si MAG.
il am. si mw2 mai am inca. Dar nu am prea jucat. Lasati ca revin mai incolo. Acum m-a cuprins febra RDR
Ne gasesti aici ( o sa venim si noi in RDR ca prea e pofta asa mare pt acest joc), sunt sigur ca MAG-ul este un joc de lunga durata, o sa fie un CS modern, jucat in draci chiar daca pe langa el or sa apara tot felul de puscatoare ocazionale.
As mai intra si in seara asta la umpic de macel da' se pare ca sunt niste probleme cu serverul si cine stie cand se rezolva
poate joc si eu diseara Mag.e mare update-ul?
dar sunt doar level 6 parca. nu puteti juca domination si aquisition cu mine. trebe rabdare
stai linistit ca dupa 2 meciuri maxim o sa fiu si eu lvl 1. Ii rugam frumos pe baieti sa sabotam ceva...
By party_man in forum Videos
By omudinmultime in forum Sony PlayStation 3
By istrategie in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks