Peter Dille: Move will attract hardcore gamers with precision -- Joystiq
Printable View
Din cate vad eu, anumite jocuri vor cere doua controlere pentru a putea fi jucate. Cam mare investitia.
Cred ca vor fi destule jocuri din care sa alegi astfel incat sa nu duci lipsa unui al doilea controller. Cred ca ei mizeaza pe faptul ca multi vor cumpara cel putin doua seturi de controller+sub controller pentru a juca in doi. Cum si Wii-ul e mult mai fain in doi sau mai multi, la fel cred ca va fi si Move. E mult prea trist sa dai din maini ca apucatu de unul singur :))
VG247 Blog Archive Sony’s Move brawler now called The Fight: Lights Out
Quote:
ohn McLaughlin, producer for Move’s The Fight: Lights Out, has revealed some of the developmental processes for the game along with play styles over on the US PS Blog. Previously known as Motion Fighter when we had a look at it at GDC, McLaughlin says that the team did a “ton of motion capture to ensure that every punch, every hit reaction, every dirty move and every hard-hitting knockout makes the player feel right in the thick of the action”.
O sa fie tare.
Can't wait to test it myself. Si-l voi folosi cu lumina roz :naughty: (la ficamea totul trebuie sa fie roz)...
Din toate trailerele vazute pana acum, sunt convins ca va fi un accesoriu extraordinar. Sunt convins ca vor scoate ceva in genul "Wii Sports", pentru miscare. Mie mi-ar placea, insa chiar ar strica daca (virgula) caracterele ar fi facute din topor ca la jocul de pe cealalta consola...
Pai pe cealalta consola gameplay-ul conta, dupa ei puteai sa nici nu ai un caracter , direct o paleta de tenis zburatoare. lol
Dragut accesoriu dar ma intreb daca o sa faca alte "accesorii" in care sa iti pui controller-ul, ca la Wii .
Pai in unele trailere cand faceau demonstratia la un joc RPG, personajul controlat de tine era 90% din joc invizibil si apareau din neant un scut si o sabie zburatoare ;)).
45 de lire ?:-? sa zicem ca e un pret acceptabil . un wii mote cat ii ?:-??
Pew Pew in 1080Pew
http://www.youtube.com/watch?v=T8U4dK31B9s
Mi'as dori sa apara un The House of the Dead sau orice alt joc cu "impuscaturi" asemantoare cu arcade-urile din Mall-uri. Stiti voi.. Alea gen Time Crisis , Jurasic Park and stuff like that.