Ce mizerie...... De joc..... Bine ca.....:D:evil:
Ce mizerie...... De joc..... Bine ca.....:D:evil:
Eu nu inteleg ce tot vorbiti voi aici .. Mie Uncharted 3 mi se pare unul dintre cele mai bune jocuri facute vreodata, iar de bugurile acelea de care spunea sollo mai inainte nu am avut parte inca.
Da, a fost cam sec, mai ales sfarsitul, nici nu prea ai avut un final boss ...
Singura parte buna a fost cu avionul Cargo(desertul) si cu gandacii aia in casa veche, au facut peisajul din natura frumos.
2 > 3 > 1
Mie mi-a placut la nebunie U3.A fost un fel de film:xNu ii inteleg pe unii care numai pac pac vor la un joc pff...
eu mi-am spus opinia, nu am zis ca uncharted 3 e de kaka, am zis doar ca e sub uncharted 2, si ca este dezamagitor...cred ca mi-au aparut bugurile ca am jucat 4 ore fara pauza, sa-l termin, si dvd-ul prezinta mici zgarieturi
PS: am vandut jocul, ca-l mai am de 2 ori:D, de la prieteni...
Si eu am avut parte de acele buguri de care zicea solo insa pe diferite capitole.Dispareau texturile ori o luau razna.
Doar la free to play multiplayer, am avut probleme cu texturile, umpic pana se incarca, dar totusi Seria Uncharted e MASTER PIECE.
Nu chiar. Ai spus ca:
Apoi spui ca:
Si apoi...
Deci l-ai vandut ca "nu se merita" sa-l tii pentru colectie, dar il mai ai de doua ori (de la prieteni).
Daca pun impreuna tot de mai sus eu ce sa cred? Sincer cred ca minti, poate nici n-ai jucat jocul. Sau l-ai jucat in 4 ore cum spui tu, caz in care ai facut o mare prostie, jocul asta trebuie savurat, nu terminat cat de repede posibil.
Si mie mi s-a parut Uncharted3-ul sub 2, dar nu cu mult, a fost stricat de unele capitole slabe si a fost mai inconsistent, dar ultimele capitole au fost superbe, aveam impresia ca ma uit la un film si ca doar "ajustez" putin actiunea. Dar de la faptul ca a fost un pic (sau chiar si mai mult poate pentru unii) sub U2 pana la a afirma ca a fost "foarte dezamagitor"... hai sa fim seriosi. Tu l-ai prezentat ca pe un esec urias, iar jocul e superb, insa nu poate fi perfect, nu?
Eu sper din tot sufletul sa continue seria si pe PS4 pe un engine nou, ca locatii si aventuri noi pot fi gasite din belsug. Iar pentru cei care se tem sa nu devina un nou CoD sau NFS am un singur mesaj: "Tomb Raider" :)
Eu astazi am cumparat jocul, nu inteleg de ce spune lumea ca este dezamagitor sau ca este mai slab ca si Uncharted 2, imi place mai mult ca si U2 si povestea pare mult mai interesanta, dar sunt doar la capitolul 9, nu pot sa imi dau cu parerea inca in totalitate. La capitolul grafica straluceste din toate punctele de vedere.
ai dreptate, ce am zis eu se contrazice, dar nu m-am exprimat eu bine in legatura cu vandutul si ca nu se merita pentru colectie...eu unul nu sunt colectionar, dar daca era cum este uncharted 2, il tineam personal pentru mine...totusi daca nu-l avea nici unul dintre prietenii mei, il opream sa-l avem la colectia comuna de jocuri(chiar daca m-a dezamagit), dar avandu-l de 3 ori l-am vandut fara nici un fel de regret, data viitoare o sa fiu mai atent, sa ma exprim normal:D
dezamagitor/foarte dezamagitor fata de uncharted 2, nu de toate jocurile existente pe ps3...mie unul nu mi-a placut la fel de mult ca uncharted 2, ma asteptam sa fie de 2-3 ori mai bun ca precedentul, daia vine si cu cifra 3, care este mai tare ca 2:D, deci dezamagitor
daca nu-l jucam nu mai avea rost sa postez opinia mea aici, poate v-am suparat ca eu am o alta opinie, si nu iubesc la fel de mult acest joc ca voi...mi-a placut uncharted 3, dar ma asteptam sa fie de 2 ori mai tare ca 2-ul...am jucat intr-o saptamana uncharted 3, eram la 75% si am profitat de timpul liber, si de la 75% la 100% l-am terminat in 4 ore, am murit de 100 ori, dupa se incarca greu, adica asteptam cam 1 minut sa revin de unde am ramas, dupa dispareau zidurile, zburam cu calul,etc.
Eu am jucat de 4 ori campania single si nu am dat de acele buguri de care zici tu .mie nu mi sa parut un joc prost (comparandul cu partea a doua ) . in review-ul din level a fost notat cu 9 .
In primul rand nu zice "lumea", pana acum un singur user a zis asta :) Gusturile nu se discuta, pot sa inteleg chiar si pe unii care spun ca nu le place jocul. Dar cine spune ca i-a placut Uncharted 2 si nu i-a placut 3 are o problema grava (parerea mea).
Ah, mi-am amintit o faza care l-a deranjat enorm pe un prieten de-al meu, era tare suparat ca nu poate schimba "umarul" cand tragea. Pe mine nu m-a afectata asta, insa recunosc ca e un minus ciudat al jocului, poate au vrut sa-l faca mai dificil un pic, dar probabil pentru jucatorii inraiti a devenit frustrant.
Povestea a fost extraordinara, daca ti-a placut pana la capitolul 9 cred ca o sa fii foarte placut surprins mai incolo, jocul isi arata valoarea pe la mijloc, dupa capitolul 13-14 parca, nu mai retin exact.
La grafica a fost ok, dar mie mi s-a parut sub 2, decorul a fost mai incarcat cu obiecte, dar acestea au fost mai slab finisate, iar texturile mi s-au parut mai sterse fata de 2.
Per total eu zic ca a fost putin sub 2, dar mai bun ca 1, insa diferentele sunt mici. Oricum seria e o capodopera, o voi tine la colectie fara discutie - Explorer Edition-ul de la 3 va ramane virgin ;) si sunt 100% sigur ca odata (cand o sa am timp) o sa le joc iar pe toate. Sper sa apara o portare de la versiunea de Vita pentru PS4, un remake in rezolutie 4K ar fi ceva de vis...
Salutare,
Mi-am luat zilele astea PS3, la oferta cu jocul Uncharted 3: Drake's Deception.
Sunt incepator in PS3 si imi place jocul asta.
Deocamdata nu prea stiu cum este cu jucatul online, mai am de studiat domeniul. :)
Cine poate sa-mi dea niste sfaturi pentru incepatori, in special pe partea de online, conturi, etc, ai multumesc anticipat!
Singurul sfat care ti-l pot oferi eu este sa ai rabdare. Bine, in octombrie 2012 cand am incercat sa joc mp picam numai cu lvl maxim, ma duceam sa le dau un pumn nu se intampla nimic, pe cand ei imi mutau maxilaru. Dar acum cred ca e alta poveste cu free to play.
Am ajuns la capitolul 20 si pot sa spun ca-mi place foarte mult jocul.
Deja dupa ce am citit parerile voastre, m-am dus si mi-am cumparat si Uncharted 2. :)
Am avut si eu parte de ceva buguri, dar la un singur capitol, a disparut orasul si eram in aer. :) Dupa ce am murit, si-a revenit jocul.
Cate capitole are? Abia astept sa-l termin ca sa incep 2-ul. :)
Pai tu le joci invers?
Am terminat jocul, si partial mi-am pastrat parerea initiala. Este un joc bun, este mai scurt ca si UC2, dar il surclaseaza la capitolele grafica, sunet si mecanici de gameplay. Sfarsitul putea sa fie putin mai rasarit, dar a fost si el bun . Multiplayerul este enervant, sunt doar useri de nivel mare si cu multa experienta, si este foarte dificil sa reusesti sa ii omori, dar dupa cateva ore de joc am reusit sa nu mai primesc atat de tare bataie. Bug-uri nu am intalnit, decat niste "caderi" de frame. Este un joc bun, merita jucat. 9,50/ 10