:D tehehehe ! guilty as charged
Printable View
:D tehehehe ! guilty as charged
Normal, dar la inceput credeam ca o sa mearga pt ca si-a putut copia jocul prin contul meu, pana am iesit eu din joc si am dat sa intru iara si jocul m-a intampinat cu un frumos mesaj de 24 ore...etc Asa ca l-am pus frumos pe prietenul meu sa-si dezctiveze consola de pe contul meu si sa stearga jocul daca vrea sa-i mearga bine :D (glumesc normal).
offtopic
mark`` -, dude, daca esti "PS3 User!" , de ce ai la avatar un x360 langa PS3 ? lol
offtopic
Pentru ca am avut asa: un PS3 80gb, un Xbox360 de 120gb si acum am iar un PS3 120gb si no, mi-o ramas dragi toate. :D
E impotriva AI-ului. E asemanator cu left for dead. Adica prima runda vin multi enemies, a doua runda apare inca un tip de enemy, a treia runda apare un fel de tank din l4d, un urias cu mitraliera care moare foarte greu, si tot asa apar sniperi,melee guys. E foarte fun si destul de greu pentru ca sunt multi :)
Si in tot acest timp tu trebuie sa duci o comoara dintr-un loc in altul. Din cate am vazut inamicii iau comoara si o duc inapoi daca o lasi jos (trebuie sa confirm asta).
care joaca diseara de la 20:00?
Da, frumos... Nu o sa vedem astfel de lucruri in Romania prea curand. Uk e e UK ... Reprezinta Europa sub sigla Playstation.
Eeeh, cel putin am apucat si noi ceva beta codes.
---------- Post added 16-09-2009 at 02:20 PM ----------
Game Statistics // well, cika sunt lvl1 ...lol
Damn,damn,damn,too late!
Are cineva vreun cod in plus ?
Please?
last night:
cateva tweeks folosite :)
@existez : me me me:D
dar sa imi dai si mie PSn-ul tau sau cine mia joaca mai pe seara un co-op sau un VS sa bage psn-ul meu
bartonn_dan
PS : raskolnikov1944 nu te-ai intalnit si cu tancu?:D
bartonn - noi facem echipa buna. :D ar trebui sa mai jucam.
vedeti ca puteti sa va uitati pe meciurile la care ati jucat.e f faina ideea un replay la mecii sa vezii pe unde ai gresit si sa scotii noi stategii:D
@exist : cand vrei sa jucam imi dai un PM si facem un jok:D
voluntarii pt seara asta la un gold ruch:D?
http://playstationlifestyle.net/2009...ers-addiction/
"Stay sharp with your Red Bull and i'll see you soon. Nathan Drake:D"
Pacat ca e numai pt UK:(,ar fii mers acuma un Red Bull:D dupa o victorie cu exist:P
barton, exist, eu ma bag sa facem un multi ce vreti voi, pe seara la 9 e ok? Eu intru oricum atunci. haideti sa ne adunam mai multi sa facem numai intre noi, romanasi :D IDu` meu e: albulescu