Vreau si eu un meci cu d-astia,macar sa dau o grenada intre vreo patru si sa murim toti impreuna>:)
Printable View
Tu tine grenada pt inamici mai ales la elmination :))Quote:
Vreau si eu un meci cu d-astia,macar sa dau o grenada intre vreo patru si sa murim toti impreuna>:)
Mi s-a mai intamplat si mie de vreo 2 ori :))
me 2 LoL, de mai multe ori
The Escapist : Video Galleries : Zero Punctuation : Uncharted 2: Among Thieves
Ma asteptam sa nu ii placa lui Yahtzee jocul. ;))
"le mumu" ftw,baietii stiee>:)
am cumparat si eu insfarsit jocul, abia joc campania asa ca n-am avut parte de multiplayer inca!
Voi ati avut parte de vreun bug enervant? eu am patit asta astazi si am ramas surprins ca se poate intampla asa cv intr-un joc asa de bine realizat.[-(
PS: A intrat maica-mea in camera in timp ce jucam jocul si s-a asezat langa mine si se uita ca la film, a zis ca Drake e "frumusel" =))
http://www.youtube.com/watch?v=sz2kz7BM53A
Da.Mi s-a intamplat si mie si inca unui user :).Dar in locuri diferite.
mi s-a intamplat si mie intr-un multiplayer cu baietii ....si a trebuit sa-mi arunc o grenada la picioare ca sa incep din nou... ca ramasesem blocat si la dracu .:P
Ce ziceti ajung la play of the day? How to kill u`re team to help u`re real team :))))
Cel mai prost multiplayer, eu la o echipa si cristache cu model la alta, ne da afara din party, se blocheaza, eroare dupa eroare etc :wall::wall::wall:
Nu ar trebui sa-l cataloghezi doar dupa un meci(....sau o incercare de a juca).Mie pana acum nu mi-a dat nici o eroare.
Ma cam scoate din minti cand da Connection Error pe Co-op :( :(
Un concurs ceva? :D Sa va rup capu' !
A trecut 15.[-(