OMFGBBQ!!! a trebuit sa-mi schimb chilotii dupa acest demo:D
Merita jocul asta tot hype-ul ce il are in spate, gow 1 si 2 si cel de pe psp au fost exceptionale iar din acest demoul este clar ca si pe ps3 God of War will be GOD!
Printable View
OMFGBBQ!!! a trebuit sa-mi schimb chilotii dupa acest demo:D
Merita jocul asta tot hype-ul ce il are in spate, gow 1 si 2 si cel de pe psp au fost exceptionale iar din acest demoul este clar ca si pe ps3 God of War will be GOD!
am jucat si eu demoul si e super.Renegade,you're the God.ty si la cat mai multe trofee:)
renegade ,esti baiat..
ms fain pt demo !!!
interesant,si destul de lungut pt un demo,nu ?
lungutz? mie mi s-a parut a dracu de mic :)) poate si ca e prea demential jocul..si starea de mai vreau..mai vreau era omniprezenta
parca l-am jucat 2 minute...asa mi s-a parut...grafica...actiunea...pur si simplu SUPERB
acuma downloadez si eu demoul... ms fain ReNeGaDe124... esti cel mai tare... salut si respect!!!
Daca sterg user-ul de pe care am descarcat demo-ul, mai merge sa-l joc dupa aceea ?
schimba careva parola ????
ca il vrea si un prieten de-al meu
offffffffffff
Thx a lot ReNeGaDe!!!
cine imi poate da si mie god of war 3 ?
thx Renegade !! scurt demo :)) dar bestial
Multumesc renegade :) .Contul merge in continuare :)
Salut, si mersi mult de initiativa pentru demo .. insa ma poate ajuta cineva,nu stiu exact cum sa scot demoul :) .. am facut un user nou, am bagat contul psn si apoi ? am intrat in Store dar nu am gasit demoul ..
Mersi mult :) .
Cand intri pe Store cauta sus de tot prin partea dreapta "View Downloads". Intri acolo si o sa il gasesti in lista de content :).