be aggressive man. lol
offtopic:
in primul rand..nu am cerut nimic gratuit [ca sa zici cersire]..si nu cred ca incalca vreo regula sa imprumuti un joc [motivul meu e clar: renunt la ps3...de ce sa cumpar un joc pentru el..ca apoi sa il vand ?]
in al doilea rand pentru cunostiintele tale generale...am masina = leasing inca 2 ani de 1300 ron pe luna, shopping online..afaceri [pe acest forum am vandut 2 console..chiar de e sticky] iar cele mai multe au fost date pe okazii...castigul s-a indreptat in trecerea la xbox ..
in caz ca postarile mele pe "ce ne-am cumparat azi" starnesc invidie si dispret [altfel nu inteleg rostul postului tau..tie sau altora]..cu banii de pe un joc ps3 avut am luat 2 de xbox...sau din "comisioanele" mele am reusit sa le procur pe restul pentru o colectie acolo. practic cu aceste "afaceri" imi hranesc pasiunea
si tot ptr "atitudinea" asta de dificultate...ma declar proaspat somer [restructurarile astea]...cu un leasing pe inca 2 ani...iar achizitiile de jocuri [ce sa ii faci...obsesia..pasiunea asta de consola] se indreapta pe o consola cu cheltuieli minime [50-80 ron per joc] si nu o modez...desi poate cineva in situatia mea ar faceo
asa ca blame me...ca am cerut cu imprumut un ultim joc de ps3 pe care vreau sa il joc inainte de a-mi vinde consola ps3, mai pun un pic petnru inca o rata [cine stie cand apare ceva pe piata muncii]
totusi nu inteleg de ce ar trebui sa ma "explic" atat ...pentru ca am avut TUPEUL sa cer un joc cu imprumut..wow
de as mai fi ramas in continuare posesor de ps3...colectie etc..mai inteleg...asa nu..sa punem la colt omul care a ales o solutie mai economicoasa pentru o pasiune din pacate ce il roade
ps: nu o sa mai raspund altor discutii ce au legatura cu acest subiect...cred ca mi-am prezentat destul de larg pozitia..parerea etc...unii o accepta..altii nu..de asta suntem diferiti ;)
/offtopic
Focusica nu mai fi si tu asa rau.Omul a cerut cu imprumut un joc.Nu-i iau apararea ,nu-l cunosc personal dar nici mie nu cred ca mi-ar pica bine o asemenea "tragere de urechi"Dupa cum a si zis nu a cerut de pomana.Hai sa ne respectam si sa ne intelegem in mica noastra comunitate.
Pace
P.S
Si exprimarea ta cred ca putea fi mai buna
MAXCONSOLE - Playstation 3 - Sony addresses Heavy Rain problems
Quote:
As we reported earlier in the week, Heavy Rain is having some problems with freezing, locking up, and glitches. In the comments section of that article, you'll find many who experienced some kind of problem. At first, it was thought to be due to the 230MB patch, but it appears that may not be the case after-all. The issue has finally been addressed by a Sony developer on the PlayStation forums. He reassures everyone that this problem is only occurring in a low population of machines, Sony is working on a solution to release to the public so everyone can enjoy the game without a problem.
C'mon guys nu mai fiti rai..a ajuns un thread de cearta asta sau mi se pare mie?Mai bine discutam cat de buna e Madison Paige( http://gregoryph.files.wordpress.com...ailer-shot.jpg ) :)).
prea de gradinita poza,trebuia sa pui una nud lol
..asta e mai buna tray?lol
mda, si eu am avut un freeze cu jocul asta. sper sa rezolve cit de curand.
Sper maine,maxim poimaine sa aiba si comercianti nostri jocul ca ma ploua de durere:circles:
Destructoid - Deadly Premonition is blatantly better than Heavy Rain
wtf ?! pana acu 5 minute nici nu am auzit de deadly premonition . Si acuma aflu ca cica e mai bun decat heavy rain
(IGN a dat nota 2 jocului si gametrailers a dat 7.4 ... )
pfff.. ce Deadly Premonition frate? Mario: The Luigi Psycho 8-X le bate pe toate, cica o sa fie mai bun ca Gears 2 si Uncharted 2, cu o poveste care deja a starnit panica in randul jurnalistilor... unu deja s-a sinucis... am citit eu pe un site. yyeeaaaaahhhh!!!! :banana:
ps: nu ma intelege gresit Tudoran, nu ma leg de tine ci de aberatiile pe care le scriu unii pe situri... some are funny 8-}
avand in vedere ca acum jocul da eroare cand intri in el e posibil sa fie mai bun deadly ala lol
Heavy Rain Sells 500,000 Units in Week One
Quote:
With average review scores of 8.8 and a 9.1 from VGChartz and more internet hype than most games could ever hope for, Heavy Rain has gathered its fair share of attention in the gaming media. Translating this into strong sales, however, is no easy thing and many had predicted that Heavy Rain would perform poorly at retail with such markedly different gameplay mechanics.
Preliminary sales data is in and it looks like Heavy Rain has sold around 500,000 units in week one. In key markets - around 200,000 were sold in the Americas, nearly 100,000 in the UK, over 50,000 in France and 25,000 in Japan. With good reviews, the game should see some strong sales throughout the year and could hit 1.5 million by Christmas.
Te referi la asta? Sony: PSN fix by morning
da
VG247 Blog Archive Heavy Rain suffering shortages, new stock coming next week
Quote:
SCEE’s told MCV that Heavy Rain is currently suffering retail shortages in some places, but it insists new stock is coming to retailers next week.
The Quantic Dream thriller went in at number one in its first two days on sale in the UK in the latest charts released this morning: the first game to do so for Sony since Killzone 2 last February.
But Sony’s said it will need more “footwork” to acquire a copy right now.
“We have been extremely delighted with the demand for Heavy Rain,” said a rep.
“Whilst it isn’t out of stock we are aware that supplies are running low. There is still supply in the chain, but I’m afraid if you’re hunting for a copy it may require a little extra footwork. There will be more stock arriving next week.”
nu te teme Enthroll nu ma supar :-j . La inceput nici nu m-am gandit sa postez stirea asta :-j . Da dupa cateva ore am mai vazut 2-3 site-uri care au postat stirea :p asa ca am zis "eh ...what the hell ? :-j"
revin cu intrebarea. a reusit cineva sa ia dlc-ul de pe UK? daca intru din joc direct in store imi zice content not found. am inteles ca e disponibil in UK deja pentru cei cu collectors. sa inteleg ca noi mai avem de asteptat?
Si eu il asteptam... ca era comandat... dar cum a venit Promo Disk... acum trebuie sa-l joc in ideea de a face review. Damnit... si chiar nu vroiam sa ma grabesc la el :(
gata, am pus mana pe el. acum il bag in consola. se potriveste si cu ce e afara, numa bine.