Eu, azi dupa ora 21 sunt online. Pot sa joc cate meciuri ar fi de jucat;)
ai detalii mai jos in legatura cu ce trebuie sa faci pentru inscriere
---------- Post added 27-03-2013 at 03:36 PM ----------
Tonynho, Alex_Stef - va rog a confirmati sau sa infirmati prezenta in sezonul viitor
De jucat pana miercuri 27.03.13 ora 23:00, etapa 11 din Liga 1
Asteptau - DonLuLu
De jucat pana joi 28.03.13 ora 23:00, semifinala de cupa:
Asteptau - HoriaHG
Inscrierile pentru sezonul urmator sunt in desfasurare.
Cei care au mai participat si nu au fost eliminati din competitie sau nu s-au retras in timpul desfasurarii acesteia, trebuie doar sa posteze aici pe thread ca doresc sa participe; trimiteti si un PM numai daca aveti date de contact schimbate sau daca nu ati participat in acest ultim sezon (e posibil sa nu mai am datele voastre de cand ati participat voi ultima data).
Cei care nu au mai participat deloc pana acum trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o garantie de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), garantie care le va fi returnata la finalul sezonului in conditiile in care isi vor juca absolut toate meciurile si nu vor pierde meciuri la masa verde. Nu se accepta scuze gen: "Nu am timp sa ajung la banca", "Nu depun garantia dar promit 200% ca voi juca toate meciurile", etc.
Cei care au mai participat, dar au fost eliminati din competitie sau s-au retras ei, trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o taxa de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), taxa care nu le va fi returnata la finalul sezonului.
Inscrisi pana acum: alex1986sho, cosmind27, darkcip, DonBassil, DonLuLu, Fakegamer, gabrielcrist, Gvingi76, HoriaHG, Iasmin90, Kostelinho, Mariush, mcpallmall, Moarteapasiuni, ossaur, rokococo, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, TheSpider (20 jucatori).
Inscrierile tin pana vineri 29.03.2013, iar noul sezon va incepe de sambata 30.03.2013 sau luni 1.04.2013.
Regulament campionat: Console Games Fifa Club: Regulament
Liga 1 etapa 11
donlulu (qpr) - asteptau (atl. mineiro) 3-4
asteptau (psg) - donlulu (man. united) 3-2
Asteptau : Jucam cupa???
un sms cred ca e mai practic decat mesajele pe forum. da ma rog, decat altii care nu dau nici un semn de viata mai bine si asa ;)
Clasament final Liga 1
1. Spike
2. Kostelinho
3. Rokococo
4. Iasmin90
5. HoriaHG
6. DonLuLu
7. Tonynho
8. TheSpider
9. Asteptau
Clasament final Liga 2
1. Moarteapasiuni
2. Gabrielcrist
3. Fakegame13
4. DonBassil
5. Mcpallmall
6. Gvingi76
7. Cosmind27
8. Ossaur
9. Alex_stef
10. SilviuGabriel
11. Mariush
De jucat pana joi 28.03.13 ora 23:00, semifinala de cupa:
Asteptau - HoriaHG
Inscrierile pentru sezonul urmator sunt in desfasurare.
Cei care au mai participat si nu au fost eliminati din competitie sau nu s-au retras in timpul desfasurarii acesteia, trebuie doar sa posteze aici pe thread ca doresc sa participe; trimiteti si un PM numai daca aveti date de contact schimbate sau daca nu ati participat in acest ultim sezon (e posibil sa nu mai am datele voastre de cand ati participat voi ultima data).
Cei care nu au mai participat deloc pana acum trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o garantie de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), garantie care le va fi returnata la finalul sezonului in conditiile in care isi vor juca absolut toate meciurile si nu vor pierde meciuri la masa verde. Nu se accepta scuze gen: "Nu am timp sa ajung la banca", "Nu depun garantia dar promit 200% ca voi juca toate meciurile", etc.
Cei care au mai participat, dar au fost eliminati din competitie sau s-au retras ei, trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o taxa de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), taxa care nu le va fi returnata la finalul sezonului.
Inscrisi pana acum: Alex_stef, alex1986sho, cosmind27, darkcip, DonBassil, DonLuLu, Fakegamer13, gabrielcrist, Gvingi76, HoriaHG, Iasmin90, Kostelinho, Mariush, mcpallmall, Moarteapasiuni, ossaur, rokococo, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, TheSpider, Tonynho (22 jucatori).
Inscrierile tin pana vineri 29.03.2013, iar noul sezon va incepe de sambata 30.03.2013 sau luni 1.04.2013.
Daca am incepe acum campionatul, acesta ar fi formatul celor 2 ligi si ordinea capilor de serie:
Liga 1
Spike
Kostelinho
Rokococo
Iasmin90
HoriaHG
DonLuLu
Tonynho
Moarteapasiuni
Gabrielcrist
Fakegame13
TheSpider / DonBassil
Liga 2
TheSpider / DonBassil
mcpallmall
Gvingi76
Cosmind27
Ossaur
Alex_Stef
SilviuGabriel
Mariush
alex1986sho
Thedeadman14
darkcip
Clasament final Liga 1:
Console Games Fifa Club: Liga I
Am trimis si SMS si nu mai poate sa joace azi, o sa jucam maine.
Bai chiar scuze ca stati dupa mine. D-aia nici nu mai joc campionatul viitor. Daca voi castiga diseara cu horia promit sa joc si finala, in caz ca e online moarteapasiunii.
asteptau - tu macar ai avut bunul simt sa anunti de la inceput ca treci printr-o perioada mai incarcata si cand te-a cautat cineva ai raspuns gasind o cale sa joci meciurile care sa fie bine atat pentru tine cat si pentru adversarul tau, nu ca alde Nightcrawl3r care nu dadea nici un semn de viata cand ii lasai mesaj si intra pe urma la deadline la 21:14. asa ca nu cred ca ar avea cineva ceva impotriva ca tu sa joci si sezonul viitor. daca te razgandesti in privinta participarii lasa te rog mesaj aici pe forum cel tarziu dupa disputarea semifinale cu HoriaHG.
Inscrisi pana acum: Alex_stef, alex1986sho, cosmind27, Costea, darkcip, DonBassil, DonLuLu, Fakegamer13, gabrielcrist, Gvingi76, HoriaHG, Iasmin90, Kostelinho, Mariush, mcpallmall, Moarteapasiuni, ossaur, rokococo, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, TheSpider, Tonynho (23 jucatori).
Inscrierile tin pana joi 28.03.2013, iar noul sezon va incepe de vineri 29.03.2013, daca se va juca pana atunci finala cupei din sezonul precedent.
Daca am incepe acum campionatul, acesta ar fi formatul celor 2 ligi si ordinea capilor de serie:
Liga 1
Spike
Kostelinho
Rokococo
Iasmin90
HoriaHG
DonLuLu
Tonynho
Moarteapasiuni
Gabrielcrist
Fakegame13
DonBassil
TheSpider
Liga 2
mcpallmall
Gvingi76
Cosmind27
Ossaur
Alex_Stef
SilviuGabriel
Mariush
alex1986sho
Thedeadman14
darkcip
Costea
Spike, ce inseamna ca noul sezon incepe Vineri? Primul deadline tot Duminica ar trebui sa fie, sau...?
Nici chiar asa;)
Probabil primul deadline miercuri 3 Aprilie...
Nu se gasea si pentru thedeadman13 un loc in liga 1 ? Un wildcard? :D:):(
De ce? Vrei sa-l alungi din liga 2?
Pai cand mai avem ocazia sa jucam cu el oficial? Sa asteptam poate picam in cupa? :D:D
Lasa ca e bine unde sunt :)))
jocul lui nu este adaptat la nivelul jucatorilor de la periferie, iar meciurile cu cei din divizia Z nu il ajuta sa se dezvolte si .. sunt sigur ca el s-ar simti mult mai bine la inaltime. Despre asta e vorba. In rest... mi-ar place sa joc cu el oricand. In amicale, de ce nu?....... Sau in finala cupei :):)
Am auzit ca deadman14 are nevoie de adversari in liga a 2-a. Am revenit baieti, ma inscriu in acest sezon. Spor la joaca ! Alex poti sa te retragi :))
CUPA Semifinala
HoriaHG(Real Madrid) – Asteptau (Barcelona) 1-1
Asteptau (Dortmund) - HoriaHG(Spurs) 2- 0
Il apelez acum si pe moarteapasiunii, poate vrea sa joace. Spike, mersi pentru intelegere, dar daca abia am timp pentru meciurile din campionat, clar n-am timp pentru meciurile de antrenament. Si nu-mi place sa termin pe ultimul loc, ca sezonul asta :). Ne vedem in sezoanele viitoare.
le: eu nu-l gasesc pe moarteapasiunii in lista de contacte. Imi da cineva numarul lui pe pm?
Nu merge sa'ti trimit pm. Id'ul lui de psn este moarteapasiuni, vezi ca este online.
Mai sterge din mesaje ca nu poti primi PM. ;)
Sau treci pe verde :D