Confirm.
Confirm.
Confirm
care e treaba cu garantia??unde treb sa platim?si am o propunere...ce ziceti ca in functie de locurile in clasament ocupate la sf unui sezon,pt sezonul viitor,sa se poata alege echipele,care sa ramana fixe pe toata durat camp urmator!!!pare un pic aiurea sa schimbam echipele la fiecare meci..parca nu ai identitate.asa cand termini pe locul 1,sezonul urmat ai dreptul primul sa iti alegi echipa cu care vrei sa te inscri.ce parere aveti??
imi dai mai intai un pm cu datele tale (id messenger, psn si nr de telefon) dupa care iti trimit pm inapoi cu contul de iban unde sa depui garantia.
am mai spus dealungul thread-ului cum sta treaba cu alegerea echipelor si nu simt nevoia sa ma rept din nou. dc esti de acord cu regulamentul te inscrii dc nu, nu.
confirm participarea in sezonul urmator
Inscrisi pana acum pt sezonul 4: cisse, cosming, dinamovistu2008, DonBassil, gvingi76, HoriaHG, ILentz, maghear, micul_, MVP-ANY, ossaur, Razvan, rokococo, roseven, scociu, SilviuGabriel, Spike, thedadman14, TheSpider, wackorine (20 jucatori).
Ultimele 4 locuri libere asteapta sa fie ocupate...
ma bag si eu
Inscrisi pana acum pt sezonul 4: cisse, cosming, dinamovistu2008, DonBassil, gvingi76, HoriaHG, ILentz, maghear, micul_, MVP-ANY, Nightcrawl3r, ossaur, Razvan, rokococo, roseven, scociu, SilviuGabriel, Spike, thedadman14, TheSpider, wackorine, xslvry (22 jucatori).
Ultimele 2 locuri libere asteapta sa fie ocupate. Vineri dam drumul la campionat.
C'mon.. inca 2 locuri. Dupa ce se ocupa pariu ca o sa mai vina alti 10 care or sa vrea sa se inscrie. :))
Abia s-a terminat BAC-ul... lasa lumea sa jeleasca, ca vin ei mai incolo. :D
Si una buna:
Quote:
Intrebare: ce ti-a picat la bac?
Raspuns: tot liceul!
thedeadman14 - man dc stii cate pm-uri am primit de la indivizi care vroiau sa fenteze garantia. mai bine mai putini si fair-play decat sa ne umplem de cocalari si neseriosi. cel mai tare a fost un userl care ma prevenea ca nu o sa joace meciurile pt ca "intr-o luna se pot intampla multe" da vroia sa se inscrie bineinteles fara sa achite garantia...
gvingi76 - Go Funeriu Go!!! In sfarsit un ministru care face treaba.
Componenta ligilor pt sezonul 4
Liga A
1. dinamovistu2008
2. thedeadman14
3. Spike
4. Razvan
5. maghear
6. HoriaHG
7. xslvry
8. DonBassil / roseven
9. MVP-ANY
10. rokococo
11. scociu
12. TheSpider
Liga B
1. DonBassil / roseven
2. Roberte
3. cosming
4. micul_
5. SilviuGabriel
6. ossaur
7. gvingi76
8. wackorine
9. cisse
10. ILentz
Pt ca goodfellam din cauza unor probleme personale nu mai participa editia aceasta, locul ramas liber va fi oferit castigatorului barajului dintre cel mai bun plasat din jucatorii retrogradati din Liga A (DonBassil) si cel mai bine jucator plasat din jucatorii nepromovati in Liga A (roseven). Echipele folosite pt meciurile de baraj vor respecta regulamentul de pe site. Rog ca meciurile sa se dispute pana joi la ora 23:00.
Urmatorii 2 jucatori care se vor inscrie vor fi repartizati automat in liga B. Grabiti-va deoarece nu mai sunt decat 2 locuri libere!!!
Inscrisi pana acum pt sezonul 4: cisse, cosming, dinamovistu2008, DonBassil, gvingi76, HoriaHG, ILentz, maghear, micul_, MVP-ANY, Nightcrawl3r, ossaur, Razvan, rokococo, roseven, scociu, SilviuGabriel, Spike, thedadman14, TheSpider, wackorine, xslvry (22 jucatori).
Salut daca mai sunt locuri ma bag si eu
vad ca pe mine m-ai uitat!!
---------- Post added 05-07-2011 at 08:34 AM ----------
trebuie sa fac ceva anume?
Cam ce scrie aici:
Quote:
Spike said:
Declar perioada de inscrieri pt sezonul 4 de FIFA 11 PS3 Edition deschisa.
In acest sens, ii rog pe cei care au jucat sezonul trecut sa posteze direct pe forum daca mai vor sa joace.
Cei noi trebuie sa citeasca regulamentul de pe site ( http://fifa11-cg-league.cabanova.com/ ) si sa imi trimita PM cu id-ul de mess, PSN si numarul de telefon mobil (jucatorii care nu locuiesc in Romania nu pot participa). Dupa ce fac asta vor fii pusi pe o lista de asteptare pana imi vor depune garantia de 30 de lei intr-un cont bancar, care le va fi rambursata la sfarsitul sezonului dc vor juca toate meciurile (mai multe detalii in articolul 19 din regulament).
P.S.: ii rog si pe cei mai vechi sa citeasca regulamentul deoarece au mai fost adugate 2-3 articole
Salut!
Eu si inca un prieten dorim sa participam. Am vorbit deja cu Vlad acum 2 zile, am citit regulamentul si suntem de acord sa l respectam.
Spune mi unde trebuie virata garantia :-D
ai PM
sezonul asta eu il castig >:)
Perioada de inscrieri s-a terminat.
Jucatori pe lista de asteptare (nu au achitat inca garantia): cosminhards + prieten, makiaveliproject, sylvyanflo.