ma bag si eu
ma bag si eu
ma bag si eu:)
Musste - astept pm cu datele tale (id de mess, nr de telfon, id de yahoo messenger)
Inscrisi pana acum: dante23481, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, maghear, MVP-ANY, Nightcrawl3r, NSNS, Ovidiu, roberte, Spike, thedeadman14, TheSpider, vmbobo88 (14 jucatori)
Pe lista de asteptare, datorita neindeplinirii criteriului de vechime sau a numarului de posturi: bogdan-theodor, SilviuGabriel
si eu ma bag
count me in
Inscrisi pana acum: dante23481, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, HoriaHG, maghear, Musste, MVP-ANY, Nightcrawl3r, NSNS, Ovidiu, roberte, Spike, thedeadman14, TheSpider, vmbobo88 (16 jucatori)
Pe lista de asteptare, datorita neindeplinirii criteriului de vechime sau a numarului de posturi: bogdan-theodor, SilviuGabriel
Jucatorii fara 50 de posturi sau o luna vechime vor fi automat distribuiti in liga a 2-a. bogdan-theodor, SilviuGabriel astept pm de la voi dc doriti sa mai continuati sau nu in campionat.
De asemenea rog pe cei care vor sa se mai inscrie sa citeasca detaliile si Regulamentul de primele mele 2 posturi de aici: http://www.consolegames.ro/forum/f15...s3/index8.html
abia asteptam sa inceapa alt campionat de fifa :)
Inscrisi pana acum: bogdan-theodor (inscris direct in liga a 2-a), dante23481, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, HoriaHG, maghear, Musste, MVP-ANY, Nightcrawl3r, NSNS, Ovidiu, roberte, SilviuGabriel (inscris direct in liga a 2-a), Spike, thedeadman14, TheSpider, vmbobo88, wackorine (19 jucatori, inca 5 locuri disponibile).
Jucatorii fara 50 de posturi sau o luna vechime vor fi automat distribuiti fara play-off direct in liga a 2-a.
Ca urmare a acestei decizii, primii x jucatori care au terminat sezonul trecut pe podium nu vor mai juca playoff si vor fi inscrisi direct in prima liga. Link cu clasamentul final de sezonul trecut aici.
Rog pe cei care vor sa se mai inscrie sa citeasca detaliile si Regulamentul de primele mele 2 posturi de aici: http://www.consolegames.ro/forum/f15...s3/index8.html
I'm in
Inscrisi pana acum: bogdan-theodor (inscris direct in liga a 2-a), claudiusofo, dante23481, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, HoriaHG, maghear, Musste, MVP-ANY, Nightcrawl3r, NSNS, nutu_98_steaua, Ovidiu, Razvan, roberte, SilviuGabriel (inscris direct in liga a 2-a), Spike, thedeadman14, TheSpider, vmbobo88, wackorine (22 jucatori, inca 2 locuri disponibile).
Jucatorii fara 50 de posturi sau o luna vechime vor fi automat distribuiti fara play-off direct in liga a 2-a.
Ca urmare a acestei decizii, primii x jucatori care au terminat sezonul trecut pe podium nu vor mai juca playoff si vor fi inscrisi direct in prima liga. Link cu clasamentul final de sezonul trecut aici.
Rog pe cei care vor sa se mai inscrie sa citeasca detaliile si Regulamentul de primele mele 2 posturi de aici: http://www.consolegames.ro/forum/f15...s3/index8.html
Inca putin... :)
Inscrisi pana acum: bogdan-theodor (inscris direct in liga a 2-a), claudiusofo, cosming, dante23481, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, HoriaHG, maghear, MVP-ANY, Nightcrawl3r, NSNS, nutu_98_steaua, Ovidiu, Razvan, roberte, roseven, SilviuGabriel (inscris direct in liga a 2-a), Spike, thedeadman14, TheSpider, vmbobo88, wackorine (23 jucatori, inca 1 loc disponibil).
salut ma inscriu si eu
cosming86
Gata! Inscrierile s-au terminat! :D
Lista finala de jucatori pt sezonul 2 este: bogdan-theodor (inscris direct in liga a 2-a), claudiusofo, cosming, dante23481, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, HoriaHG, maghear, MVP-ANY, Nightcrawl3r, NSNS, nutu_98_steaua, Ovidiu, Razvan, roberte, roseven, SilviuGabriel (inscris direct in liga a 2-a), Spike, thedeadman14, TheSpider, vmbobo88, wackorine, xslvry
Azi sau duminica o sa organizez tragerea la sorti pt play-off in vederea stabilirii componentei celor 2 ligi. Nu vor participa la tragere bogdan-theodor, SilviuGabriel, dinamovistu2008 si thedeadman14 (primii 2 merg direct in liga a 2-a datorita vechimii mai mici de o luna, iar urmatorii 2 sunt primii finalisti ai sezonului trecut care au profitat de asta).
Revin cu mai multe detalii in cursul zilei de azi.
bafta!!!:)
claudiusofo, cosming, dante23481, MVP-ANY, Nightcrawl3r, NSNS, TheSpider, vmbobo88, wackorine, xslvry - va rog sa-mi dati accept ca friend pe PSN (v-am dat eu add)
goodfellam, HoriaHG - faceti-va loc in lista va rog atat pt mine cat si pt restul jucatorilor din campionat. dati-mi add va rog: bianco_rossi88
Cine nu imi da add/accept pe PSN pana maine la ora 12:00 va fi scos din campionat!!! Asta deoarece am nevoie sa fac capii de serie pt playoff si numai dc va am in lista pot vedea ce skill points aveti.
care e programul care transmite tragerea la sorti? :D
dante23481 - :)
Id-ul meu de psn este spike_nr1, nu bianco_rossi88 (asta e id-ul de mess). sry de confuzie :)
succesuri la toata lumea:D