Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 220 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast
Results 161 to 180 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #161 SP
    Junior Member Musste's Avatar
    ma bag si eu

2. #162 SP
    Junior Member NSNS's Avatar
    ma bag si eu

3. #163 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Musste - astept pm cu datele tale (id de mess, nr de telfon, id de yahoo messenger)

Inscrisi pana acum: dante23481, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, maghear, MVP-ANY, Nightcrawl3r, NSNS, Ovidiu, roberte, Spike, thedeadman14, TheSpider, vmbobo88 (14 jucatori)

Pe lista de asteptare, datorita neindeplinirii criteriului de vechime sau a numarului de posturi: bogdan-theodor, SilviuGabriel

4. #164 SP
    Member bogdan-theodor's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Campionate oficiale nu exista decat "afara". Iar cu premii, nu stiu daca gresesc, dar tocmai in campionatul organizat de consolegames (care abia s-a terminat), s-a lasat cu premii.

P.S.: Te crezi asa de bun ca nu poti juca decat pe premiu? Ia fa-ti tu intrarea pe aici ca sa vedem ce poti!
    Pai joc fifa din 04 , mai ales pe esl, ne vedem in competitie

5. #165 SP
    Member adicodlea's Avatar
    si eu ma bag

6. #166 SP
    Junior Member zamolxes2004's Avatar
    count me in

7. #167 SP
    Inscrisi pana acum: dante23481, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, HoriaHG, maghear, Musste, MVP-ANY, Nightcrawl3r, NSNS, Ovidiu, roberte, Spike, thedeadman14, TheSpider, vmbobo88 (16 jucatori)

Pe lista de asteptare, datorita neindeplinirii criteriului de vechime sau a numarului de posturi: bogdan-theodor, SilviuGabriel

Jucatorii fara 50 de posturi sau o luna vechime vor fi automat distribuiti in liga a 2-a. bogdan-theodor, SilviuGabriel astept pm de la voi dc doriti sa mai continuati sau nu in campionat.

De asemenea rog pe cei care vor sa se mai inscrie sa citeasca detaliile si Regulamentul de primele mele 2 posturi de aici: http://www.consolegames.ro/forum/f15...s3/index8.html

8. #168 SP
    Member maghear's Avatar
    abia asteptam sa inceapa alt campionat de fifa

9. #169 SP
    Inscrisi pana acum: bogdan-theodor (inscris direct in liga a 2-a), dante23481, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, HoriaHG, maghear, Musste, MVP-ANY, Nightcrawl3r, NSNS, Ovidiu, roberte, SilviuGabriel (inscris direct in liga a 2-a), Spike, thedeadman14, TheSpider, vmbobo88, wackorine (19 jucatori, inca 5 locuri disponibile).

Jucatorii fara 50 de posturi sau o luna vechime vor fi automat distribuiti fara play-off direct in liga a 2-a.
    Ca urmare a acestei decizii, primii x jucatori care au terminat sezonul trecut pe podium nu vor mai juca playoff si vor fi inscrisi direct in prima liga. Link cu clasamentul final de sezonul trecut aici.

Rog pe cei care vor sa se mai inscrie sa citeasca detaliile si Regulamentul de primele mele 2 posturi de aici: http://www.consolegames.ro/forum/f15...s3/index8.html

10. #170 SP
    Junior Member claudiusofo's Avatar
    I'm in

11. #171 SP
    Inscrisi pana acum: bogdan-theodor (inscris direct in liga a 2-a), claudiusofo, dante23481, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, HoriaHG, maghear, Musste, MVP-ANY, Nightcrawl3r, NSNS, nutu_98_steaua, Ovidiu, Razvan, roberte, SilviuGabriel (inscris direct in liga a 2-a), Spike, thedeadman14, TheSpider, vmbobo88, wackorine (22 jucatori, inca 2 locuri disponibile).

Jucatorii fara 50 de posturi sau o luna vechime vor fi automat distribuiti fara play-off direct in liga a 2-a.
    Ca urmare a acestei decizii, primii x jucatori care au terminat sezonul trecut pe podium nu vor mai juca playoff si vor fi inscrisi direct in prima liga. Link cu clasamentul final de sezonul trecut aici.

Rog pe cei care vor sa se mai inscrie sa citeasca detaliile si Regulamentul de primele mele 2 posturi de aici: http://www.consolegames.ro/forum/f15...s3/index8.html

12. #172 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Inca putin...

13. #173 SP
    Inscrisi pana acum: bogdan-theodor (inscris direct in liga a 2-a), claudiusofo, cosming, dante23481, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, HoriaHG, maghear, MVP-ANY, Nightcrawl3r, NSNS, nutu_98_steaua, Ovidiu, Razvan, roberte, roseven, SilviuGabriel (inscris direct in liga a 2-a), Spike, thedeadman14, TheSpider, vmbobo88, wackorine (23 jucatori, inca 1 loc disponibil).

14. #174 SP
    Junior Member cosming's Avatar
    salut ma inscriu si eu
    cosming86

15. #175 SP
    Gata! Inscrierile s-au terminat!

Lista finala de jucatori pt sezonul 2 este: bogdan-theodor (inscris direct in liga a 2-a), claudiusofo, cosming, dante23481, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, HoriaHG, maghear, MVP-ANY, Nightcrawl3r, NSNS, nutu_98_steaua, Ovidiu, Razvan, roberte, roseven, SilviuGabriel (inscris direct in liga a 2-a), Spike, thedeadman14, TheSpider, vmbobo88, wackorine, xslvry

Azi sau duminica o sa organizez tragerea la sorti pt play-off in vederea stabilirii componentei celor 2 ligi. Nu vor participa la tragere bogdan-theodor, SilviuGabriel, dinamovistu2008 si thedeadman14 (primii 2 merg direct in liga a 2-a datorita vechimii mai mici de o luna, iar urmatorii 2 sunt primii finalisti ai sezonului trecut care au profitat de asta).

Revin cu mai multe detalii in cursul zilei de azi.

16. #176 SP
    Junior Member NSNS's Avatar
    bafta!!!

17. #177 SP
    claudiusofo, cosming, dante23481, MVP-ANY, Nightcrawl3r, NSNS, TheSpider, vmbobo88, wackorine, xslvry - va rog sa-mi dati accept ca friend pe PSN (v-am dat eu add)

goodfellam, HoriaHG - faceti-va loc in lista va rog atat pt mine cat si pt restul jucatorilor din campionat. dati-mi add va rog: bianco_rossi88

Cine nu imi da add/accept pe PSN pana maine la ora 12:00 va fi scos din campionat!!! Asta deoarece am nevoie sa fac capii de serie pt playoff si numai dc va am in lista pot vedea ce skill points aveti.

18. #178 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    care e programul care transmite tragerea la sorti?

19. #179 SP
    dante23481 -

Id-ul meu de psn este spike_nr1, nu bianco_rossi88 (asta e id-ul de mess). sry de confuzie

20. #180 SP
    Member bogdan-theodor's Avatar
    succesuri la toata lumea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 220 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast