Ma ... in el sony, asta mai lipsea, sa mi se fure datele de la card x(
Salut.Urmeaza sa imi achizitionez un PS3 din USA . Sunt curios daca sunt probleme tinand cont ca la ei e pe NTSC iar la noi pe PAL (probleme la sincronizarea cu televizorul)
@verbuncu: doar dacă intenţionezi să foloseşti un TV CRT (SD) vei avea neplăceri cu unele titluri (vor rula alb-negru sau deloc). Pe LCD/plasmă (HD, HD-Ready) nu sunt probleme.
Un alt aspect ar fi acele DVD-uri şi filme Blu-Ray blocate pe o regiune - consola nu le va reda pe cele R2/RB.
dvd-uri / bluray-uri , referindu-te la filme ? Asta n-ar fi problemaVa multumesc pt ajutor
![]()
Mi se pare o prostie, sa stai in romania (europa) si sa poti rula doar dvduri si blu-rayuri din america.
Se pare ca PSN credit card data was encrypted, 'no evidence' it was taken - Sony - News at GameSpot
"All of the data was protected, and access was restricted both physically and through the perimeter and security of the network," the company said in a statement on the official PlayStation Blog. "The entire credit card table was encrypted and we have no evidence that credit card data was taken. The personal data table, which is a separate data set, was not encrypted, but was, of course, behind a very sophisticated security system that was breached in a malicious attack."
The company said that the reason it has warned customers that their credit card data may have been stolen was out of an "abundance of caution." The company also pointed out that users' credit card security codes--often called CVC or CSC numbers--were never stored on the PSN or Sony's Qriocity media service, which was also compromised in the attack. These three-digit codes are usually necessary to make an online transaction.
Oare nu ne vor face o bucurie cei de la sony si sa dea drumul la Psn astazi seara cel tarziu maine:-s
Oare?
de ce ar trebui??? vor da drumu atunci cand vor remedia problema... poate dura si o luna, chiar daca suna dureros pt noi.....
Va reveni in jurul datei de 3 mai.
@tacconi: uita-te si la videoul postat de mine, apare si pe internet, dar daca tot stii, dc nu ne spui si noua de unde ai aceste informatii?
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks