Joc de box - exista un sport numit box :)
Printable View
Joc de box - exista un sport numit box :)
tudomih iti recomand Fnr 3 si 4:)Foarte bune si fun:)
DeathOfArt box:)Like this
http://media.giphy.com/media/y83xX0M3KtFbq/giphy.gif
am citit joc de xbox pe ps3 si eram Attachment 208466
my bad :D
Fight Nighr Round 4 este foarte bun , nu Champion care e crap imo :p
Merge psn-ul? Nu se conecteaza de 2 ore...
Controller-ul asta il are careva, ce-i de capul lui?
http://www.altex.ro/media/catalog/pr...amsl4446bk.jpg
Defapt cred ca am o problema la PS3... Cand incerc sa ma conectez imi apare eroarea DNS si nu inteleg de ce, am incercat si prin wireless si tot imi apare. Cineva ma poate ajuta ?
Multumesc anticipat.
Care este treaba cu codurile online folosite/nefolosite la jocuri?
ce treaba? detaliaza...
Am vazut la niste posturi in care se vand jocuri ca scrie cod online folosit sau nefolosit.cum ma afecteaza pe mine daca cumpar un joc cu cod online folosit?
E simplu: daca acel cod a fost folosit, nu mai poti juca online, asta in cazul jocurilor care necesita asa-numitul online pass.
Am cumparat un ps3 de 500 de gb si cand am dat la properties sa vad memoria, imi scria ca am liberi doar 462, desi eu nu instalasem absolut nimic pana atunci. M-am jucat doar God of war 3 si ieri am instalat GTA V, care necesica 8 gb de memorie. Cand am dat la properties surpiza, mai am doar 402 GB liberi. :( Cum e posibil sa-mi dispara aproape 100 gb doar cu un joc instalat la o consola noua?
nu ti-au disparut ...500gb hdd size inseamna real 465 gb, in afara de astia mai ocupa si sistemul de operare al consolei foarte putin, jocul de 8.5GB instalat, asta daca l-ai instalat de pe o versiune Retail (adica Disc fizic) + ca daca te-ai logat la PSN si ai vizitat Store-ul sistemul de operare mai aloca 20 GB spatiu de desfasurare pt diversele aplicatii grafice sau fisiere grafice ...
Nu te speria, nu ti-a mancat nimeni din GB aiurea :)
Este adevarat ca l-am instalat de pe disc. Pe PSN nu am cumparat inca nimic dar m-am logat si acolo daca nu ma insel. Multumesc foarte frumos pentru lamurire.:) Sunt un mare noob la capitolul ps3, il am doar de 3 zile si de aia pun intrebari tampite.
Am cumparat astazi primul meu ps3 si am inceput cu jocul Uncharted si am o nelamurire. Am vazut la detaliile jocului ca nu are optiunea de instal in schimb GT5 mi-a cerut instal inca de cand am bagat discul.
Nu merg toate jocurile instalate?
Nu toate jocurile au optiunea install, mai ales cele mai vechi.
Mi-a sosit astazi primul meu ps3.
Si evident ca am inceput cu un joc exclusiv ps3 si anume uncharted.
Jocul e fain iar trecere de la controller-ul de 360 la ds3 nu a fost grea pentru ca am un ps2, insa imi sta pe creier faptul ca trebuie sa tintesc cu L1 si sa trag cu R1...era mai ok daca tinteam si trageam pe tragaci(L2&R2).
In orice caz sunt foarte captivat de joc si sunt foarte curios cum evolueaza seria Uncharted.