Du iu spic inglish?
Printable View
Du iu spic inglish?
Cred că vrea să spună că România are Store, Are ? S-au este vb de user de ro ?
Eu d'aia am intrebat, poate in engleza intelegem :)
Ce nu intelegeti bre? Cu uer/accout Roman poti sa accesez la PlayStation Store. Pana acuma numai aia a scris ca PlayStation Store its not available in your country/region. Dar acuma merge, numai ca inca e gol. Nu sunt jocuri, demouri, dlc-uri uploadat. Capichi ?
Confirm si eu ca pot accesa Store-ul vechi de pe user de Romania. Momentan este gol. Cand ii dau View Cart scrie ca am 0.00 RON in Wallet.
In sfarsit! <:-P
Daţi un thanks lui NECROSMOKE, îl merită.
Mie imi apare ceva in limba maghiara
Dupa ce dai X pe Igen se incarca Storeul.
Am dat, eram curios ce scrie, probabil vom avea store de la unguri cu preturi in lei :) E bine pana la urma si asa
E3 se apropie :) poate vom primi si noi ceva intr-un final
Flash Sale: Over 15 RPGs & Add-Ons, Up to 75% Off:
Flash Sale: Over 15 RPGs & Add-Ons, Up to 75% Off – PlayStation.Blog
Dant3, acolo scria: "Momentan Playstation Store este accesibil doar in limba engleza pentru utilizatorii maghiari. Doriti sa continuati?"
as avea o intrebare . Oare daca ar da drumul la playstation store pt Romania , s-ar putea in vreun fel schimba tara pentru id-urile vechi ca suntem destui care avem pe o alta tara si cotizam demultisor la playstation plus , nu de alta dar deja am o biblioteca de jocuri in plus si parca nu m-ar lasa inima sa renunt la ele . daca stie cineva chiar ar fi de ajutor .
Am intrebat si eu mai demult la Sony si mi-au spus ca schimbarea ID-ului nu este posibila in nicio circumstanta... cel putin deocamdata. Si m-as mira sa se mai inoveze ceva in ceea ce priveste PS3. Asa ca Store-ul care a aparut la noi s-ar putea sa fie dedicat eventualilor VIITORI cumparatori de PS4, care vor TREBUI sa cumpere Plus pentru multiplayer.
Păstrezi ambele conturi, şi vei cumpăra ce este strict pt PS4, în caz că nu ştiaţi se face share şi la PS Plus pe PS4.
Beyond Two Souls nu are optiune de Gama? Jumatate de joc nu-mi dau seama ce se intampla
Ciudat, eu nu am avut probleme deloc
am dat din tv pana la urma, dar nu inteleg de ce nu este setare de gama, toate jocurile au asa ceva....
Cum nenea ventilator era foarte turat din cauza caldurii, am hotarat sa desfac PS3-ul si sa-l curat. Mult praf nu era decat pe venitalor in sine, care dupa 5 minute de curatat abia se mai aude. :D. Atentie, se pierde (sau mai bine zis se poate) pierde garantia* daca se desface consola.
*se poate intampla orice. nu se observa eticheta dezlipita, nu verifica, etc. Nu va bazati pe asa ceva. Eu nu mai am garantie si n-am treaba.
salutare...cine ma poate indruma de unde sa cumpar Playstation plus pe un an...
bestbuy.com playstation plus - Best Buy 39 de dolari
amazon.com Amazon.com: 1-Year PlayStation Plus Membership - PS3/ PS4/ PS Vita [Digital Code]: Video Games 49 de dolari
allromedia.com Playstation Network Cards 35.80 lire sterline
Mai sunt altele?...
Precizez ca este pentru anglia..
as vrea cat mai ieftin dar si sigur....nu sa imi iau teapa...