Nu ti se pare...chiar intra putin mai repede
Printable View
Nu ti se pare...chiar intra putin mai repede
Pot rula Folding @ Home in background in timp ce joc jocuri sau altceva? Inainte mergea.. dar de cand l-au integrat in Life with Playstation... m-am blocat.
Ma intereseaza si pe mine dintr-o sursa sigura,sa-mi spuna ce card foloseste pentru a cumpara de pe playstation store,dar sa mearga SIGUR.Cine stie,va rog mentionati tipul de card si banca la care il aveti facut.Multumesc
Eu cumpar de pe US cu visa electron de la ING. E ceva editie pentru studenti da banuiesc ca toate merg.
uite asa arata.
As vrea sa achizitionez si eu un headset pt PS3 dar nu ma lasa inima sa dau 160 pe cel original (Sony). Puteti sa mi recomandati ceva bun si ieftin? Merci.
Rashkolnikov, sa inteleg ca tu vorbesti fara sa citesti ce scriu altii? Nu stiu ce televizor cu lampi ai, dar la mine, odata conectat cablul HDMI, trebuia sa apas butonul HDMI de la telecomanda televizorului si acesta trece din modul TV la consola. Atat.
Mai citeste odata si ce a intrebat corly. Pe el in interesa sa afle cum se conecteaza consola la televizor prin cablul HDMI, nu a zis de alte setari. Ce anume vrei tu sa setezi din consola daca pe televizor iti zice "no signal"?
Corly, nu am idee exact cum e meniul televizorului tau, dar de exemplu, cand am conectat initial cablul care a venit in cutia playstation-ului, a trebuit sa intru in setari la TV si sa selectez manual de pe ce sursa primeste TV-ul semnal de la consola. In cazul respectiv, era vorba de cablu composite. Poate trebuie sa cauti sa setezi la sursa HDMI, cu toate ca, dupa cum am scris mai sus, la mine s-a facut automat sincronizarea TV-consola cu HDMI.
Ca si pooaul, doar ca eu am o imagine cu nori pe el
animatia de Loading din dreapta sus e schimbata si cand faci conexiune iti face si test de viteza
ESRB Rates New Flood Of PSone Classics - Psone classics - Kotaku
- Blood Omen: Legacy of Kain
- Cool Boarders 3
- International Track & Field
- Oddworld: Abe's Exodus
- Oddworld: Abe's Oddysee
- Pandemonium!
- Syphon Filter 2
- Um Jammer Lammy
ABE FTW !! de cand il asteptam=D>
Am si eu o problema cand incerc sa ma conectez la PSN cu DNS error(80710102):wall: ;merge sa se conecteze dar numai dupa ce incerc de vreo 5-6 ori;am vazut si pe youtube zeci de filmulete cum sa rezolv problema dar nu merge niciuna:( folosesc un router pt retea...daca stie cineva o solutie,plsss tell me!Cheers
Hello, mi-am luat azi niste joculete si aplicatii pentru eye cam de pe store si mi-au ramas 22 dolarei.
Ce imi recomandati sa iau din urmatoarele: eventual si o combinatie de 2 (extra points daca au trophies).
Marvel VS Capcom 2 - 14.99$
Fat Princess - 14.99$
Battlefield 1943 - 14.99$
Shatter - 7.99$
Bomberman - 9.99$
Flower - 9.99$
Wheel of Fortune - 14.99$ sau sa mai pun si sa iau Tekken DRO 29.99$
Vreau doar 1-2 nu le vreau pe toate. Sunt deschis si la alte propuneri daca stiti ceva psn must-haves.
Modelul Jabra cel mai ieftin ,si anume la 50 lei este ceva pe baterii,fara incarcator si deci va trebui sa cumperi mereu baterii..Problema este ca sun baterii AAAA care sa gasesc extrem de greu..Eu am un model pe care am dat 100 lei si merge perfect!
ma lamuriti si pe mine va rog cu headset bluetooth. Adica pot folosi unu de telefon ??????? daca daaa cum il activez sau cum il fac sa mearga
Da, poti folosi orice headset..Uite eu dupa video-ul asta l-am setat si merge perfect..
http://www.youtube.com/watch?v=qo1iq...om=PL&index=11
ura!!!