eu am vazut pe telefonul meu optiunea cu remote control sau ceva de genu' (merge prin intermediul bluetooth)
poate sa faca ceva asemanator ca psp-ul?
Printable View
eu am vazut pe telefonul meu optiunea cu remote control sau ceva de genu' (merge prin intermediul bluetooth)
poate sa faca ceva asemanator ca psp-ul?
Stie cineva care e combinatia de butoane la Ps3 (combo-ul) pt a face Weapon Expert la Tomb Raider?...nu-mi dau seama pe ce sa apas pt a face acele miscari din filmulet
http://www.youtube.com/watch?v=5KHfOUKbr_Q
Salut, TiBiKiMi, uite cum trebuie sa faci: "L2 + Square...Right Stick...R2" Tii apasat L2, te apropii de inamic, si apesi patrat; Lara sare catre inamic, revine in slow motion, iei tinta cu stickul dreapta pe cercul rosu, tragi si gata, doar un foc si l-ai doborat. Cu putina indemanare si antrenament ai sa reusesti. Succes !
Unde se instaleaza DLC-urile?
Am luat un Addon pt Batman si nu stiu unde s-a instalat.. :-/
peste gamedataul original.
Daca achizitionez o Plasma de 107 cm dar care e doar hdready, deci rezolutie de maxim 1024x720, fac o prostie? In sensul ca nu e fullhd? La diagonala asta e imperativ 1920x1080?
Plasmele au rezoluții mai mici ca LCD-urile dar au dimensiuni mai mari și redau mai bine negrul.
Eu zic că mai bine ți-ai lua un FULL HD de 32".
Chestia e ca mie imi trebuie un tv, ca-i LCD sau plasma nu conteaza, de minim 1M si nu stiu daca la diagonale Asa Mari e voie sa mai ai 720p?
Sper ca nu e greseala.
Poti sa ai si HD Ready, dar e mai bine sa ai Full HD. Depinde si de distanta la care stai de TV
Distanta de tv va fi de maxim 3M, mai putin da - mai mult nu.
Din graficul asta reiese ca la 42" inchi trebuie sa stai pe la 6.5 feet (aprox 2m) distanta ca sa vezi diferenta intre 720p si 1080p. De la 3m (chiar 2.5m daca vad eu bine pe grafic) nu se observa, cum spunea si nameless_fear.
Daca ai de gand sa stai la 2 metri ai putea sa te gandesti la fullHD. Peste 2.3m distanta si nu se mai merita, poate doar pentru efect placebo :), care de altfel citisem ca exista in cazul televizoarelor si a imaginii percepute.
am bagat ieri pentru prima data jocul drake uncharted in consola si nu eram conectat la internet,am facut 56% apoi am conectat netul si mi so instalat trophy si numi apare nici un trophy dece?
De ce va zic asta e pt ca am vazut un panasonic plasma de 107 hdready la 2000 RON.
Suportul pentru trofee a fost introdus printr-un patch. Daca tu nu ai instalat patch-ul respectiv atunci nu avea cum sa inregistreze nici un trofeu, iar acestea nu se acorda pentru save-urile existente (ca sa nu se triseze).
ce nasol :( dar na au si dreptate ca sunt multi care ar fi trisat