Decat sa iti iei full hd de 32 mai bine iti iei un hd ready de aceeasi dimensiune si cum ai spus si tu: 1,2 jocuri in plus.
Printable View
Numa sony prin fw update ar putea imbunatatii browserul.
Salut!Am o problema:(..cand incerc sa conectez ps3 la wireless,ps3-ul nu recunoaste wpakey-ul.Nush ce sa mai fac pt ca parola este introdusa corect si el tot face probleme.Internet +aparat de la clicknet.Multumesc anticipat!
scuze ca mai pun si eu cate o intrebare dar numai aici gasesc raspunsuri, vreau sa va intreb daca pe viitor voi dori sa leg consola de router prin fir, ce cablu imi recomandati cat.5e sau cat.6? intreb fiindca unii imi spun cat.5e iar altii cat.6 si sunt intr-o mare dilema:(
@paulone: Cablurile Cat-6 sunt mai scumpe deoarece merg şi pe conexiuni Gigabit Ethernet, av�nd specificaţii mai stringente pentru crosstalk şi zgomot, dar sunt 100% compatibile �n jos cu Cat-5e.
Chiar dacă PS3 are port Gigabit Ethernet, av�nd �n vedere că majoritatea routerelor au doar porturi 10/100 Fast Ethernet, iar viteza de conexiune tipică la internet este mult sub viteza maximă Fast Ethernet, poţi liniştit folosi un cablu Cat-5e.
A folosit cineva glitch-ul ptr orbs la God of War 1?Eu tot incerc cum zice in video dar din prima sabie moare?Ce are?:(
esti pe easy ... la o dificultate mai mare trebuie incercat.
Si pot schimba cumva dificultatea?:)Sau trebuie sa rejoc pana acolo?:|
Singurele lucruri care le vreau pe PSN sunt tot ce are XBLA si titluri de PS2. :D Cer prea mult ? :">
Mai am de asteptat nitel pana imi voi lua noul meu monitor, dar pana atunci vreau sa imi conectez PS3-ul la un monitor de 22", LG cu rezolutia maxima de 1680X1050.Suporta un monitor ca asta 720p, sau chiar mai mult?
Aaaa, m-am prins gata, mersi:)
ps3-ul nu citeste ntfs?