Originally Posted by
Mykayel
AndRewqp:
Scuze, dar sunt mai taran de fel. :P Si intradevar m-am incurcat la faza cu "intrare" pentru casti.
Faza e ca la PSP am iesire pentru casti (desi fiind handheld e destul de logic sa aiba) si ma enerveaza faptul ca nu pot sa conectez castile la PS3. Dar ma rog, presupun ca as putea sa dau banii aiurea pe o pereche de casti prin bluetooth doar pentru PS3. (self-absorb much?)
Daca motivul pentru care nu se foloseste DS2-ul la PS3 e pentru ca sunt de domeniul trecutului, atunci de ce au scos Sony un adaptor? (ma intreb daca venitul financiar ar avea ceva de a face cu asta)
Dar chestia cu tinutul apasat 5 secunde nu merge. Eu acum nu ma pot juca la PS3 pentru ca am LCD-ul facut praf, iar consola era pe HDMI cand s-a intamplat. Acum am ramas cu o japitza de TV pana imi schimb LCD-ul, asadar, no HDMI=no way to change the settings.
Dar sincer...nu ma astept sa ii pese cuiva deoarece vad ca imi sare in cap divizia fanboy. Cand vorbesc cu cineva care are XBOX, sunt Sony-fanboy deoarece am un PS2, PS3, PSP dar nici un XBOX. Cand postez mesaje aici, imi sare lumea in cap deoarece am tupeu sa ma plang de niste chestii care ma deranjeaza la consola in loc sa scriu ca PS3ul a fost construit din crucea lui Iisus Hristos...Ma rog...