Am remarcat si eu lucrul asta la Fifa 10. Si suportul pentru disc este diferit.
Printable View
Am remarcat si eu lucrul asta la Fifa 10. Si suportul pentru disc este diferit.
sunt proaspat detinator de ps3 si nu pot sa-l pun in retea cu desktopul wireles rog ajutor
Din cate stiu eu carcasele au suferit schimbari ultima vreme... s-au trecut la unele mai eco-friendly ceea ce poate insemna si plastic mai prost si anumite parti decupate pentru a se folosi mai putin material...
asa si ... ? detalii, cum ai incercat sa le pui in retea ? direct, prin switch, router, etc ... daca este ce intuesc eu, adica din mom. ce spui desktop-ul wireless am senzatia ca ai incercat direct ... daca desktop-ul tau wireless nu are functie de AP (Access Point) mai poti incerca modul Ad-hoc (Computer to Computer) dar nu stiu daca PS3 e smart enough sa stie de modul asta de conectare (personal nu am incercat, prefer varianta cu router/switch).
1. Configurare PC
Start > Connect to > Show all connetions > click dr. pe Wireless Network Connection (ori numele placi WIFI)
apare o fereastra (Wireless Network Connection Properties) > Wireless Networks > Add
configurezi dupa plac (SSID/Authentication/Encryption/KEY)
obligatoriu selectezi: This is a computer-to-computer network, wireless access points are not used.
Start > Connect to > Show all connetions > click dr. pe Wireless Network Connection (ori numele placi WIFI)
apare o fereastra (Wireless Network Connection Properties) > General > Internet Protocol (TCP/IP)
selectezi: Use the following IP address
IP address: xxx.xxx.xxx.xxx (recomandat 192.168.0.x unde x = 1 - 254)
Subnet mask: 255.255.255.0 (daca folosesti recomandarea daca nu cauti pe net IP calculator si-ti calculezi)
Default Gateway: 192.168.0.xxx (adica aceeasi adresa cu IP-ul insa este optional)
2. Configurare PS3
pui pe conectare WIFI manuala, introduci datele SSID/KEY, stabilesti IP/MASK si aia e' =D> ... in mod normal ar trebui sa ai retea intre PC si PS3
au :)) sint pe jos :)) ma doare inteligenta :)) o noua moda ? :-? Ce e prost calitativ are deja o scuza BETON :)) MAI ECO FRIENDLY ... ca in realitate oricum nu sint nici pe departe ECO, atit timp cit contin plastic putin / mult tot plastic ramine ! cum ar spune Nea' Marean ... polimieri da'stia care este ECO / EMO ca-i tot aia !
Eco bull**** sau nu, ideea ramane... este folosit mai putin plastic iar carcasele sunt mai flimsy...
Am totusi impresia ca Sony nu a trecut inca la cele noi... Nu gasesc nimic pe net... Ori nu au trecut ori au facut-o silent...
"Saving the environment just got fun! If you have purchased L4D2 or MW2 for the Xbox 360 then you probably realized that the cases look a little more… funky. This new case design, titled the “Eco-Box,” is actually cheaper for companies to make. The creation of this box reduces CO2 emissions by up to 31% from what the old school game cases emitted during production."
good news people, good news indeed =D>
Playstation Network Gets RakNet Support
cinse sunt acesti raknet? RakNet - Multiplayer game network engineQuote:
Playstation network to rival Microsoft’s Xbox live after support from RakNet. The most wildly used Gaming Network Stander, RakNet, just announced its support for the Playstation Network.
Available immediately to registered developers, RakNet adds support for the PlayStation� Network family of services, including online matchmaking, audio video chat, and title user storage.
daca monitorul are Intrare DVI merge conectat la ps3 sau ii trebuie si HDCP?ca nu am prins ideea hdcp-ul ala trebuie doar la monitoare d-sub?
trebuie HDCP insa majoritatea monitoarelor care se produc mai nou au asa ceva.
Imi poate explica si mie cineva care este diferenta intre jocurile ps3 ZONA 1 si ZONA 2 ? Eu avand cont pe UK . Multumesc Ce dezavantaje am daca cumpar zona 1 .Deoarece sunt interesat de 2 jocuri si am gasit o oferta buna pentru zona 1 . MULTUMESC eu pana acum avand jocuri zona 2.
Voua va merge Youtube pe PS3 ?
Da, merge youtube pe PS3. Iti da vreo eroare, ceva?
La mine nu merge deloc. Ramane blocat la loading.
Incearca asta. Nu stiu daca rezolva problema ta, dar e o incercare:
''This thread answers your problem for those "broken" videos on youtube that display audio but no video. >http://boardsus.playstation.com/i/sm...smiley-sad.gif O.K. Go to that video and press start. The text box should appear. The address will be displayed. AT THE END of the address, add the code &fmt=18, and the video WILL show after it loads the page again. P.S: it also makes youtube videos run smoother, louder, and won't get out of sync. KUDOS!!!!!!!! Update: &fmt=22 enables HD 720p.''
daca schimb discul unui anumit joc cu un alt disc al aceluiasi joc, aceeasi zona, savegame-ul se pastreaza si poate fi folosit ?
ex:
1. Ma joc jocul X, bundle copy. Fac jocul pana la 50%. Cumpar jocul in versiune normala. Va merge savegameul si sa joc mai departe de unde l-am lasat(50%) ?
2. Ma joc jocul X. Crapa discul. Re-cumpar acelasi joc. Va merge savegameul si sa joc mai departe ?
L.E.: nu ma refer doar la trofee ci si la partea de story
Da ...la fel am facut cu shift.Am jucat pana la 95% trofee...am dat jocu si am facut rost de el iar ( aceiasi zona ) si a mers :)