controllerul era de la playstation 1, inainte sa se inventeze dualshock, deci no link to ps3 whatsoever. doar daca aveau adaptor usb*^, dar nu se specifica acest lucru :p
*sold separately
^probabil compatibil doar cu dualshock2
Printable View
Trebuia doar un simplu search
http://www.consolegames.ro/forum/f59...nsolegames-ro/
S-a terminat de mult campionatul
hai sa facem unul nou...poate se inscre lumea.
Inseamna ca nu vede router-ul. du-te la placa de retea si da-i suport > details pt a vedea daca ti-a alocat automat nista ip-uri locale ex:192.168...., te uiti la default gateway si aia este adresa care trebuie sa o scrii in pagina web. De acolo sper sa te descurci. bafta
PS3 varianta Slim are nevoie de transformator electric???priza-tot am vazut ca au unii probleme diferenta de intesitate ceruta de consola si intensitatea data de....priza,nu prea ma pricep in materie
:-/:oPentru?
LE. Te referi la un UPS, la o solutie de protectie ceva...? Daca crezi sau sti ca la tine sunt probleme cu multe intreruperi, caderi de tensiune sau "varfuri" dese, atunci nu ar strica sa ai un UPS sau macar o priza care are protectie la aceste probleme.
oke am intrat pe placa de retea - support - details - nu e blocat nici un IP - dar campul de la default gateway este gol.
Faza e ca pe Desktop am net - cablul de la RDS intra in router - cablu de retea intre router si comp.
Pe wireless am semnal - pe Laptop vad reteaua (deci routerul emite si wireles) - si PS3-ul vede routerul pe automat > imi apare in lista daca dau sa il detecteze > dar cand face testul de conectivitate la net nu merge.
Adress Type: Manually Configured ... de ce ? pune-l pe Obtain an IP address automatically nu stiu ce router ai (ar fi bine sa ne spui ce model/producator) insa majoritatea routerelor au pe WAN IP-ul asignat de ISP iar pe LAN IP-ul 192.168.0.1 (default) ... datorita faptului ca tu ai pus acelasi IP si pe desktop ai un conflict (ma mir ca ai acces la internet pe configuratia aia) si automat cind orice alt dispozitiv legat la router indiferent ca e pe cablu ori WIFI va avea o problema, ce gateway sa foloseasca ca sa iasa pe net ? router-ul ori PC-ul ? cum PC-ul nu este gateway se incurca tot si nu ai net pe nimic altceva.
Am atasat exemple de cum trebuie configurat PC-ul cit si router-ul (eu tot RDS am). In orice caz daca nu functioneaza ori nu are DHCP ori nu este activ. Iti va da Limited or no connectivity atunci poti pune IP manual insa sa nu fie 192.168.0.1 (ex: 192.168.0.2, 192.168.0.10, 192.168.0.100 etc)
Oke. un pas inainte - am facut setari pe ip si gateway - am reusit sa accesez pagina de configurare a routerului acum.
Routerul este un cisco WRT54GH
am atasat poze cu setarile la local area conection si apoi ce am configurat pe router - default e DHCP, eu l-am pus PPPoE. Inca nu merge netul wireless dar e un pas inainte.
@superman90 Personal am facut upgrade la un WD Scorpio Blue de 320 Gb pe 5400 rpm. Sunt foarte multumit de el, iar consola mea are aceeasi temperatura chiar si dupa o utilizare indelungata.
da ... se pare ca e configurat bine de data asta, nici ps3-ul nu primeste net si nici laptop-ul whierless ? sa inteleg ca numai pc-ul pe cablu?
da - in cazul in care scot cablul de net RDS si configurez routerul pe PPPoE - dau restart la comp - introduc cablul net RDS > netul nu mai merge.
Daca setez DHCP > merge netul.
Nici laptopul nici PS3ul nu primesc net - numai desktopul care e conectat cu cablu si la care activez netul dand click pe RDS WAN Miniport...cu user si parola as usual.
Laptopul si PS3ul vad automat reteaua > PS3ul detecteaza automat routerul dar cand face internet test da fail.
1)
s-a mai discutat despre asta, da un search pe forum. pe scurt, un campionat de fifa 10 nu se va mai face, poate vom organiza unul pentru fifa11. asta nu inseamna ca nu puteti sa va organizati si sa va faceti un campionat, insa nu va fi unul oficial CG.ro.
2) News: Valve: We messed up on PS3 - ComputerAndVideoGames.com
Quote:
We thought that the Orange Box didn't put our best foot forward with the PS3 community. We don't want to do something like that again on the PS3. We want to give PS3 owners the best possible experience.
"Some of that will come from us learning and getting better. Before we can go onto the PS3 again, we want to make sure we're better at developing for it."
Ai exemplu de configurare corecta router, in cazul meu un D-link DIR-635 insa parametri sint aceeasi doar grafica/interfata difera. Este imposibil sa nu ai acces la internet de pe orice dispozitiv legat fie prin cablu fie wireless daca faci setarile exact ca acolo.
Multumesc mult pentru ajutor Q.
Am reusit.
Faceam ceva gresit - Acum am setat sa fie totul pe automat - intru apoi in interfata web de configurare a routerului - setez tip conexiune PPPoE cu DHCP enabled - si ce nu facusem era sa introduc userul si parola de conectare la RDS in campurile de sub PPPoE in pagina de configurare a routerului.
Acum se conecteaza automat la net fara sa mai activez conexiunea RDS din Network Connections de pe compul Desktop - se conecteaza direct din router automat si imparte netul la toate celelalte device-uri.
Prima oara cand am setat totul pe automat activam tip conexiune PPPoE dar nu introdusesem user si parola RDS in router > asa ca am bagat IP manual si numai atunci m-a lovit sa introduc User si parola RDS in router si nu mergea.
Deci eroare umana - m-au ajutat mult toate sfaturile - Multumesc mult!
Atasez poze cu setarile.
de aia am pus screen-ul, dupa ultimul post am inteles problema, lipsa user/pass pe router pentru ca ai spus
Quote:
... si la care activez netul dand click pe RDS WAN Miniport
Merge un DualShock 2 la un PS3?
@Denisz: NU.
Doar cu adaptor . Ps3 nu are mufa aia de la DS2 , dar exista un adaptor care o transforma in USB . Dar mai bine iti iei un DS3 .