Atunci ai ceva probleme, in 3 min ar trebui sa fie gata. Incearca cu alt fisier.
Printable View
Sper sa nu postez in sectiunea gresita dar nu am vazut un loc mai bun.Sambata am cumparat un ps3 de 80 gb si l-am conectat la net prin intermediul unui router.Am upgradat tot la 2.52 si pana aici tot ok.Nu stiu cum sa transfer file de pe cheita usb sau hdd-ul extern pe hdd-ul ps3.Adica cand le conectez prin usb (imi arata ca am conectat un usb 2.0 dar nu vad la video,filme sau poze).
Noile Portable ID-uri arata mai bine:
http://mypsn.eu.playstation.com/psn/...istrategie.jpg
gata merge incercai cu alt film
probabil primu film care incercai era fisieru corupt si nu puteas a il faca
ms mult ca mi-ai raspuns
din cate stiu eu,nu poti sa transferi fisiere mai mari de 4 gb de pe orice mediu de stocare extern conectat la ps prin usb,deoarece nu suporta decat format FAT...ca sa poti transfera fisiere de pe calculator pe PS3 tre sa faci conectie cu pc-ul printr-un router wireless sau un cablu de net tot prin intermediul routerului.Apoi tre sa faci calculatorul media server folosind tversity sau windows media player 11.
PLAYSTATION3 System Software User’s Guide (ghidul utilizatorului programului sistemului) in caz ca nu intelegi
johnny, ps3-ul recunoaste diferitele fisiere doar intr-un sistem de foldere. Daca nu vrei sa faci folderele pune fisierele unde vrei tu iar dupa ce conectezi USB-ul la playstation in loc sa apesi pe X cand ai USB-ul selectat apasa pe /\ si alege Display all files sau ceva de genul.
Mi-am cumparat si eu un router netgear de o luna si ma tot chinui sa il fac sa mearga ok. Conectat la el prin cablu am pc-ul si wireless ps3-ul si laptopul. Problema este ca merge pt o perioada de timp dupa care pe wireless nu mai merge nimic si trebuie sa ii dau restart la router(asta se intampla de mai multe ori pe zi). Am incercat si am bagat ip-urile manual si sa le recunoasca automat, am facut mii de incercari si setari si tot nu i-am dat de cap. Problema principala e ca pot accesa setarile routerului doar dupa ce ii dau restart la router, altfel tastez http://192.168.1.1/ in IE si nu ma baga in setarile routerului imi da mesajul :"Internet Explorer cannot display the webpage"(pe internet in schimb pot naviga linistit si acum stau pe forum dar daca dau http://192.168.1.1/ nu imi merge) din ce cauza se intampla asta? Poate fi defect routerul si sa ma duc cu el la garantie? THX
Uncharted 2 teaser: Gametrailers.com - Uncharted 2 - Spike VGA 08: Announcement Teaser HD
=D> sper sa fie la fel de fain ca primul
Si avem si numele sau :
Uncharted 2: Among Thieves
ce noutati aduce update 2.53
Firmware 2.53 available now
Flash functionality.
It also adds "Live movie (using RTMP format) playability" dar nu stiu ce e aia exact.
am de ales intre un bundle cu motorstorm pacific rift sau fifa 09?pe care imi recomandati sa aleg.consola e aceiasi.jocul e diferit
As tinde spre motorstorm deoarece l-am jucat pe primul si mi-a placut enorm.
Gametrailers.com - PlayStation 3 - Wireless Keypad Trailer
Un mic trailer cu tastatura pentru PS3!
Banuiesc ca are legatura cu functia aceea de a face streaming sau a pune filme pe youtube direct de pe ps3, stiu ca se vb ceva acu cateva luni despre asta.
RTMP = Real Time Messaging Protocol - Wikipedia, the free encyclopedia
US Store Update cu Quore Episode 7 free pentru toata lumea, ca doar am intrat in luna cadourilor nu? :D
PlayStation.Blog PlayStation Store Update