Prince of Persia Trilogy confirmed for November (plus first shots)
Printable View
Nu arata extraordinar, ceva in genul God of War 1 HD :|. Asta e un minus, daca tot scot Trilogy Hd, macar sa il faca de calitate, nu pentru ceva maruntisuri...
chiar ca ...sigur e versiunea de ps3 ? i mean ... uita-te la parul printului si la haine si la restu . They look like hell . Eu o sa il cumpar pt ca nu am terminat niciodata Pop 1 si 3 (da 2-ule lam terminat de mai multe ori :x ) . Oricum pe mine nu ma prea doare de grafica :-j , da ma gandesc ca daca vor sa faca o treaba , atunci sa o faca cum trebuie
Pai ce vreti, nu e facut de la 0, au pus AA, au marit rezolutia, cateva texturi si gata, joc nou.
Nu il iau, am terminat PoP 1 si 3 pe PC. mi-au placut dar nu le mai joc odata.
Facebook And PlayStation Take Their Friendship To The Next Level - Oliver Chiang - SelectStart - Forbes
http://gameinformer.com/b/news/archi...engineers.aspxQuote:
In essence, the update gives game developers for the PS3 access to gamers’ Facebook profiles, if they have one, and their social graph (i.e. list of friends), photos and other profile information.
Quote:
We pretty much knew this already, but this PS3-focused job listing all but confirms that Halo originator Bungie is headed multiplatform. PlayStation 3 owners are virtually assured to be full participants in the next big incomprehensible fiction from the team.
Cu alte cuvinte, e posibil sa apara un Halo si pe PS3? /:)
Mda, ma gandeam eu. Nu m-a atras niciodata seria asta, deci nu-mi pare rau. Tot ce mi-as dori ar fi Gears of War pe PS3. I know, not gonna happen :(
Prince of Persia Trilogy HD Dated, EU Exclusive
Ca o notă suplimentară, compilaţia este disponibilă la precomandă pe ShopTo chiar mai ieftin de at�t - �26.35 (transport inclus).Quote:
Prince of Persia Trilogy is set for release in Europe on November 19 with an RRP of �29.99. And, with Ubisoft reckoning there's over 30 hours gameplay on the disc, our cursory mathematics suggests that's a bit of a bargain.
Sunt nou in ale ps3-ului astazi am achizitionat un ps3.....si am o mica nelamurire
Mi-am facut cont de Uk....acum jocurile ce zona sa le cumpar Zona 1 sau Zona2?
Multumesc!
Jocurile sunt region free, doar DLC-urile (download content) tin de regiunea fiecarui joc in parte, adica daca ai joc zona 2 iti trebuie DLC cumparate de pe store UK (de pilda), pentru joc zona 1 iti trebuie DLC de pe store US.;)
am si eu o intrebare.......de cand s-a facut noul update la ps3 nu ma mai pot loga pe ps3.stiu ca multa lume a fost in aceasta situatie,dar s-a rezolvat sau nu???sper sa nu fie doar problema mea..
Sincer sa fiu, nu prea stiu despre ce situatie vorbesti. Eu de exemplu n-am avut nicio problema dupa update, ma rog, lasand la o parte faptul ca au fost atunci cateva zile cu maintenance FTW. Ce error code primesti?
primesc urmatorul mesaj:An error has occurred.You have been signed out of PSN (80710D23)
---------- Post added 08-10-2010 at 05:57 PM ----------
si dupa daca incerc sa ma conectez iarasi ....imi zice ca The Sign in user name or password is wrong.ceva de genu
Folosesti router? Din ce am citit eu rapid pe net se pare ca niste baieti care primeau aceeasi eroare au rezolvat dupa ce au mai mesterit putin la router.
Baga si tu un search pe Google cu codul tau si mai citeste ce zic baietii. Sper sa rezolvi. Stiu cum e sa te deconecteze PSN-ul aiurea in tramvai sau sa nu te poti conecta din cauza lui Sony. Oricum, daca zici ca la tine dureaza de ceva timp chestia asta, in mod cert ceva nu e in regula la tine.
da.este in neregula de vreo 2 saptamani
trebuie sa mearga eu ieri am facut update la 3.50 si a mers fara probleme, verifica conexiunea la net sau daca ai router dai un restart la el