Ma poate ajuta cineva cu un televizor pana in 1300-1400 lei pentru consola.
Inca ceva, care e diferenta intre LCD si LED TV, si care e mai bun ?
Printable View
Ma poate ajuta cineva cu un televizor pana in 1300-1400 lei pentru consola.
Inca ceva, care e diferenta intre LCD si LED TV, si care e mai bun ?
LED e mult mai bun, dar si mult mai scump. cu acei bani iti poti lua un LCD destul de bun.
uite o comparatie sumara: Ce televizor sa alegi? Plasma vs. LCD vs. LED | Revista IT
Am gasit asta, este putin peste bugetul initial.
Are HD Ready, e mare diferenta intre ready si full ?
Ce ziceti, isi merita banii ?
LE: Am gasit acelasi model pe DOMO cu 1.358,99 lei (TVA inclus)
Da, Sony Bravia e foarte bun.
In sfarsit se potriveste si semnatura ta la ceva >:)
Nu prea am avut rabdare sa citesc toate posturile...asa ca zic ce ma doare....de doua zile sunt posesor al unui ps3 slim 320 GB....si am intampinat mici probleme...si anume freez-uri...si in joc (fifa 2011) cat si in meniu....exista vreo speranta de a remedia problema?
Aaa...tin sa mentionez...ca nu prea le am in domeniu consolelor...
E din cauza jocului.
Dupa ce am colindat toate site-urile posibile am ajuns la 2 televizoare
LCD LG, 81cm, FullHD, 32LD420 (1.399,63 Lei) vs LCD Sony Bravia, 66cm, HDReady, 26EX302 (1.358,99 Lei)
Vreau o parere de la voi, vreau sa spuneti si de ce, nu doar care, pentru ca sunt multi bani si nu vreau sa-i arunc pe ceva si apoi sa regret.
LG-ul este la promotie pana in data de 13 (il iau pana atunci daca ma hotarasc la el)
LG:are full HD si diagonala 81 cm.Eu dupa aceste 2 puncte as inclina balanta spre LG.
SNK launches NEOGEO Station on PlayStation Network- Destructoid
Quote:
A whopping 10 titles hit PSN at launch, on December 21:
- Fatal Fury (PSP 12/21)
- Alpha Mission II
- The King of Fighters '94
- Samurai Showdown
- Baseball Stars Professional
- Magician Lord
- Metal Slug (PSP 12/21)
- League Bowling
- Super Sidekicks
- Art of Fighting
hello
uite ceva ciudat
m-am jucat killzone 2 apoi heavy rain si inainte sa inchid consola, cand am iesit din joc, am observat , culoarea, in general, era mai inchisa.
eu am tema originala si e pusa pe un verde deschis insa acum pot sa jur ca totul e mai intunecat!
si nu, sunt sigur ca nu am probleme cu vederea...
s-a intamplat ceva rau?
Salut am si eu o intrebare.Am 2 conturi pe PSN si unul vreau sa-l sterg din consola ,am BF 1943 cumparat pe contul asta care vreau sa-l sterg .O sa mai mearga jocul dupa ce sterg contul cu care l-am downladat?Momentan ma joc fara probleme de pe al doilea cont .:-/
salutare, stie cineva daca se mai lanseaza pana la sf anului vreo consola ps3 bundle? in afara de cele deja existente cu gt 5 , fifa 11 ...
tnx
Deci cand sterg un cont se sterge automat tot ce a fost downloadat cu el?
da