Ps 3 slim 120 gb merge la tv noraml care are doar Mufa alba si galbena nu are rosu ?
Si cum instalez jocurile pe hdd ?
Si dupa ce le instalez merg far cd sau ?
Printable View
Ps 3 slim 120 gb merge la tv noraml care are doar Mufa alba si galbena nu are rosu ?
Si cum instalez jocurile pe hdd ?
Si dupa ce le instalez merg far cd sau ?
Merge pe TV normal, jocuri se instaleaza singure (nu se instaleaza complet, nu toate jocurile se instaleaza), joci de pe BD.
Pentru ca asa le-ai sortat/grupat. Vezi ca ai sort by: name (lista), format (un fisier - PS3), album (un fisier - Unknown). Ca sa schimbi apasa :p:
Ieri am intampinat o mica problema la DS3. Dimineata mergea fara probleme. Dupa-amiaza, a ramas aproape fara baterie, si l-am pus la incarcat. Pana aici, no problem. Dar, dupa ce l-am deconectat, nu mai mergea decat daca il conectam din nou la consola. Zic asta deoarece dupa ce scoateam firul, nu gasea ps3-ul, nici daca apasam din nou pe PS. Ceva idei?
Il legi cu cablul la consola si-l conectezi, daca nu merge incearca un reset (e un buton mic pe spatele controller-ului).
La Carefor e ps3 la 999 lei e bun de ceva aici http://www.carrefour.ro/index.php?pg...og&catalog=007 Pagina 42
am inteles ca se instaleaza singure pe hdd dar sa le sterg cum ?
Am o problema cu Slimul: Cand e legat prin optic si ii dau "play" unei melodii se aude sacadat si barait. Initial am crezut ca e o problema cu boxele dar am scos Phatul din dulap sa incerc sa vad daca merg melodiile si merg perfect. Stie cineva ce naiba poate sa aiba?<- am rezolvat problema
La Carefor e ps3 la 999 lei e bun de ceva aici http://www.carrefour.ro/index.php?pg...og&catalog=007 pagina 42 ?
Si inca o intrebare am inteles ca se insaleaze singure jocurile pe hdd dar sa le sterg cum fac???
E chiar atat de greu?
Game Data - :t: - Delete
avem data de lansare si pt Splinter Cell Trilogy ;;) Tom Clancy MarSam Fisher Marks March 22nd for a Trilogy Strike on PS3ks March 22nd for a Trilogy Strike on PS3 | PlayStation LifeStyle
Quote:
Beginning in 2002, the Splinter Cell series debuted on several platforms including Sony’s PlayStation 2 and was an instant sucess. For the following eight years, four titles would release on PlayStation hardware until last year’s Splinter Cell: Conviction, which only released on the Xbox 360 and PC.Although fans were displeased with the move, Ubisoft is looking to redeem itself with an exclusive release for the PS3 this upcoming March.
The upcoming Tom Clancy’s Splinter Cell Collection has been set with a March 22nd, 2011 release date by Ubisoft. This will mark the first time in over four years that a Splinter Cell title has landed on a PlayStation platform.
It seems likely that the collection will include the original Splinter Cell, Pandora Tomorrow, and Chaos Theory. All three titles have experienced critical success, so this will be yet another fine addition to Sony’s impressive 2011 line-up. With HD implementation and the potential for additional content, this is one package that stealth-action fans won’t want to miss.
salut.am si eu o intrebare.am cumparat pt junioru un ps 3 ,160gb.cu jocurile e ok,dar cine poate sa-mi spuna cum pun pe hard filme ,muzica si poze ??? sincer nu ma pricep.am incercat sa conectezun hard extern,nu il vede.am conectat un stick cu poze,l-a vazut dar mi-a spus ca e gol???
Salut ...am si eu o nelamurire :) ... urmeaza sa achizitionez o consola (PS3 sau XBOX 360) pe care urmeaza sa o folosesc numai pentru multiplayer ONLINE :) ... Problema e ca am auzit lucruri cam naspa despre PSN ( cum ca "ar merge , da' nu prea" :P - in sensul ca spre deosebire de alte tari , la noi nu merge la capacitatea maxima - gen : deconectari , lag , etc. ) , iar XBOX Live ar fii SOLUTIA ideala cand vine vorba de multiplayer ... Eu unu' as prefera sa cumpar un PS3 (consider ca e o investitie de viitor) , da' inainte as vrea sa aud si parerea voastra
In mare parte e posibil sa fie din cauza jocului respectiv. Eu n-am avut parte de deconectari si lag (poate am primit/am avut, dar foarte rar) in jocurile pe care le-am jucat (si consider ca am jucat cam tot ce conteaza in materie de MP pe PS3). Pe PS3 urmeaza sa apara cateva MMOuri care te-ar putea interesa (DC Universe, The Agency, Final Fantasy XIV), plus ca online-ul e gratis.
Deci ... sa nu-mi fac griji ? :D
Singurul joc care are probleme momentan pe PSN este COD Black OPS, �nsă developerul ne tot amenință cu patch-uri care vor rezolva situația.
:D Punct ochit , punct lovit ... Exact despre jocul asta era si vorba ... pe mine unul ma intereseaza in mod special COD Black Ops... si vreau sa il am in colectie ca sa ma bucur de el , nu sa stau sa termin Campaign-ul si dupa aceea sa ma rog la Dumnezeu sa nu fiu deconectat cand sunt Online :D . Si inca un joc ... La FIFA 11 s-au semnalat probleme ?
sincer o parere obiectiva, daca vrei consola pentru MP iti recomand X360 cu Xbl. nu degeaba platesti abonament 60$ pe an (parca atata e, nu?). inca un plus ar fi, ca seria COD se vinde mult mai bine pe X360 :). bafta.
PS: asta vine de la un "fanboy" PS3 :)
Sunt de acord cu AndRewqp in legatura cu Xbl.Si eu detin un Ps3 si cam sunt probleme cu deconectarile la COD BO.