Aimbotul deja e soft separat, prea de tot.
Printable View
Nu stiu ce are ps3 meu, dar ma enerveaza rau.
Am net prin router ( Asus RT G32) si nu stiu dar nu merge bine.
- cateodata nu mi se locheaza in PSN
- imi iese dintr-o data de pe PSN zice ca e o eroare si imi zice un cod
- la medal of honor, joc online si mi se deconecteaza si imi intra in meniu
Nu stiu ce are. Va rog spuneti-mi ce sa fac.
Salut. Am o problema cu trofeele. Sunt la 90% din joc (storyline Uncharted: Drake's Fortune) si am obtinut ceva trofee. Problema e ca atunci cand dau sync nu imi vede trofeele. Imi vede deacat 2, in joc imi arata mai multe. Am jucat cu aceasi salvare pe doua profile diferite, am inceput jocul pe PSN-ul RO, am copiat salvarea pe UK, si acum l-am copiat la loc pe RO, dar vad ca nu le vede. Cele 2 trofee pe care mi le vede sunt probabil cele pe care le-am obtinut inainte de a copia salvarea pe UK. Cine stie sa ma ajute, din cauza ca am copiat salvarea nu le vede, sau pentru alt motiv? In timp ce joc, trebuie sa tin consola conectata la internet pentru ca sa imi vada trofeele online? Pot face ceva ca sa nu trebuiasca sa iau jocul de la inceput ca sa imi vada trofeele?
Salvarile nu contin si trofeele,trofeele raman pe contu pe care le-ai facut,nu pot fi transferate.Mai posteaza in 14 threaduri.
Raspunde-mi si mie complet ca sa nu mai fie nevoie sa fac mai multe posturi. Ce e de facut? am obtinut trofee si pe contul UK dar nu imi apare nimic. 2 trofee pe RO si 0 pe UK. De ce si ce e de facut. La asta vroiam raspunsul. mersi anticipat
Jocu trebuie terminat cap coada pe un singur cont.Trofeele raman salvate DOAR pe contu pe care ai jucat.
ok. mersi frumos, revin daca persista problema si dupa ce o iau dfe la inceput
N-o sa persiste problema, decat daca "persisti" tu :D
Eu mi-am cumparat de curand un Ps3 Slim cu hdd de 320gb. Sunt absolut NOOB. Am niste intrebari::D
1)Cum transfer date(filme,muzica,poze..etc) de pe PC pe PS3...ce cablu imi trebuie?programe?
2)Nu pot folosi alt jostick in afara celui pe care il am(original)? Am incercat cu un saitek si merge doar in menu...nu si in game.
3)M-am speriat cand am vazut ce caldura scoate pe la spate. E normal? Xbox-ul360 era multtt mai racoros!
4)Jocurile nu se instaleaza pe hdd ca la xbox? Doar la GT5 mi-a cerut o instalare...la uncharted 2 nu mi-a cerut nimic!
5)Am vazut ca arata saves data...filmele puse...pozele...Dar nu as putea sa vad free space cat mai am si sa imi arate fix fiecare cat ocupa?
Va rog sa nu uitati de faptul ca nu cunosc multe despre PS3, am avut xbox360...iar schimbarea este enorma pentru mine. Astept raspunsuri...Multumesc!
1. PS3 Media Server
4. Se instaleaza partial la majoritatea ...dar iti cere in continuare sidiul :)
5. System settings > system information
Recomand Tversity. E mai bun ca PS3 Media server. Probat.
PS3 - PC = conexiune prin router ..banuiesc ca ai
O sa iti ceara jocu sa instalezi daca trebuie.
One more question! Cum pun boxe ? http://www.turbozone.ro/fotografii/B...h_SPK-X530.jpg Eu am astea. Cum as putea sa le fac sa mearga la ps3?
salut.ce trebuie sa fac pt a viziona youtube in forma HD de pe ps3 ?multumesc.:evil:
salut poti intra pe toate adresele de web pe ps3 sau sunt unele blocate si poti downloada torente pe ps3
multumesc
PlayStation Official Magazine UK Issue 54 � PlayStation.Blog.Europe
Must buy! B-)
Pentru cine vrea sa cumpere revista, o poate lua de aici: Magazine Subscriptions & more | PlayStation Official Feb 11 | MyFavouriteMagazines