Consola e conectata la monitor sau la un TV HD?
Printable View
Consola e conectata la monitor sau la un TV HD?
Incearca sa iei fisiere de muzica LoseLess in extensia .flac, de obicei sunt la 900-1000 kbps chiar si mai mult. Ceea ce poti sa faci este sa le convertesti cu un programel care face conversia flac-mp3 fara sa tai din calitate sau poti sa iti faci un cd audio din fisierele flac si sa-l bagi in ps3, eu mi-am facut unul pentru masina si se aude fenomenal! O melodie in format flac are in jur de 40-50 mb.
intreb si eu, poate e indicat sa facem Thread-uri pe orase? sau nu? intreb si eu , Administratorul ce parere are? am putea sa facem schimburi de jocuri.
stiti ca PS3 poate ''arata'' fisiere (muzica, poze, filme) de pe PC?
Stim, dar fisierele cu extensia .flac nu stiu daca le vede!
ideal ar fi o sub-sectiune la publicitate, dedicata schimburilor, ca sa nu apara multe topicuri de acest gen aici.
nu cred, nici la mine nu se vede warhawk pe tot ecranul, sunt margini mici negre si sus-jos si pe lateral
PS3 nu citeste .flac.
Am si eu o intrebare. Daca-mi iau consola din US, pot juca jocuri cumparate de la noi sau din EU? Cum e treaba cu PAL si NTSC la PS3 ca habar n-am, poate-mi explica cineva care e diferenta....
Multumesc!
Jocurile, toate, sunt freezone. Doar DLC-urile sunt pt. fiecare zona in parte.
uhm.. daca vrei lossless in nici un caz nu faci mp3. iata si de ce:
un .flac are 1411 kb/s la fel poate atinge si un .waw
un .mp3 are maxim 320 kb/s.
eu recomand sa convertesti din .flac in .waw, calitatea va fi egala.
also emptysilence, cum ai setat sa iasa sunetu din ps3 la Z5500? optical? ai bifat dts 5.1 ? iar la audio setup tre sa pui ca out bitstream nu linear pcm.
si pot fi bifate si celelalte optiuni? ca la mine e bifat tot
la audio setup aveam linear pcm si acum am modificat si eu pe bitstream
ce ar trebui bifat e: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, AAC, Linear PCM 88.2 hz. altceva nu ai cum si nu are rost. sa nu pui Linear PCM 2 Ch. 176.4 kHz ca nu merge oricum. iar la CD output frequency la fel sa nu fie selectat Linear PCM 2 Ch. 176.4 kHz ca Z5500 nu suporta.
cheers!
Nu cred...Tv-ul meu este Multisystem si pot sa schimb din telecomanda pe ce mod sa fie...o sa incerc sa trec si pe NTSC sa vad daca se intampla ceva desi nu cred pt ca spre ex COD 4 si 5 sunt pal si se vad pe tot ecranul insa Bad Company de ex nu se vede pe tot si la fel este Pal, asa ca nu cred sa fie asta motivul.
Are cineva Afrika sau Rapala Fishing Frenzy 2009 ? Daca da, cum e grafica ?
z5500 asta decodeaza AAC? destul de bun daca face asta
Un prieten de-al meu din Norvegia are un sistem logitech z-10 si nu stie cum sa ii faca conexiunea la PS3. Sistemul de sunet are doar USB.
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
sistemul ala are conexiune usb si cu mufa jack.
in mod normal nu cred ca are cum sa il conecteze la ps3 .... pe usb nu iese sunetul din jocuri la ps3, iar jack nu are. Doar printr-un adaptor la iesirea din ps3 cumva sa scoata sunetul separat, dar asa ceva nici nu am vazut nici incercat.