am si contul ala de pe care am descarcat.... dar nu am mai intrat de mult pe el.... trebuie sa mai intru pe el sau? ce tre sa fac?
Printable View
am si contul ala de pe care am descarcat.... dar nu am mai intrat de mult pe el.... trebuie sa mai intru pe el sau? ce tre sa fac?
Intra pe el ... va trebui sa semnezi TOS-ul(Terms of service).
scuze... dar nu stiu exact unde... imi apare ceva cu terms of service.... dar nu pot decat sa citesc... unde sa intru mai exact....
Dai in jos pana apare butonul OK.Sau "Agree"...
erik, am gtx 570 si iti garantez ca duce pe ultra bf3
oricum, nu vreau sa fac off topic legat de PC deci sa ma intorc la oile noastre.
Am jucat pe PS3 bf3, cumparat de curand, si mi se pare foarte greu sa te obisnuiesti cu controller-ul. De la 0-12 am ajuns la 4-8 si 7-7. Incet incet imi intra in mana controllerul si avansez. Totusi, controllerul de xbox e mult peste cel de la sony care are o senzatie usor incomfortabila.
GTX 570 este mai buna decat GTX 560 non-Ti. Si oricum vorbeam de MP, unde cam nicio placa (bazandu-ma pe benchmark-uri) nu-l duce la maxim in 1080P la un FPS decent (cat mai apropiat de 60).
am o intrebare legata de GOW II.
Am ajuns la un lvl "Jails of Tratus" ceva de genu, in care nu pot sa mai trec, am omorat toti monstrii, am tras de toate manivelele si nimic. Im coboara niste trepte dar nu pot sa sar pe ele, tot cad in gol.
Ms, asptept un rapsuns :D
God of War 2 Guide & Walkthrough - PlayStation 2 (PS2) - IGN
Uite aici un ghid. Da' nu gasesc acolo "Jails of Tratus"...
Eu nu am jucat inca GOW 2 ca m-am impotmolit la GOW 1 :D
Sau aici..
http://www.youtube.com/results?searc...29l129l0.1l1l0
Buna , am si eu o intrebare.Se poate sa iau un ps 3 nou, din magazin(slim 160 sau 320) si sa vina cu fw mai mare de 3.55?
Multumesc!
Cred ca intrebarea mai de actualitate ar fi: Se mai poate lua din magazin un PS3 SLIM nou si sa vina cu firmware maxim 3.55 ... adica sunt sanse foarte, foarte mici sa mai gasesti unul cu firmware in genul asta (adica cu maxim 3.55).
ms mult gvingi76 nu mi-a dat prin cap sa caut pe youtube.
ps: era Jails of Tartarus, my bad :D
Salutare as avea si eu o intrebare ca cei dp. computer`s G nu au putut sa`mi raspunda =D>, m-am decis sa`mi iau un PS3 SLIM de unde as putea sa`l iau la ce`l mai bun pret si care ar fi cel mai indicat eu m`am gandit la varianta de 160GB e cea mai convenabila si la cei mai putini bani 999ron Consola Sony PlayStation 3 Slim, 160GB, Neagra CECH-2504A - eMAG.ro MS anticipat.
---------- Post added 22-01-2012 at 09:31 PM ----------
Salutare as avea si eu o intrebare ca cei dp. computer`s G nu au putut sa`mi raspunda =D>, m-am decis sa`mi iau un PS3 SLIM de unde as putea sa`l iau la ce`l mai bun pret si care ar fi cel mai indicat eu m`am gandit la varianta de 160GB e cea mai convenabila si la cei mai putini bani 999ron deci ce m`ati sfatui Consola Sony PlayStation 3 Slim, 160GB, Neagra CECH-2504A - eMAG.ro MS anticipat
E foarte bun pretul.Ia-o de la e-mag!!
Pai sa incepem cu inceputul:
Prima consola PS3 a aparut in 2007,modelul Phat ,eu nu ti-as recomanda s-o cumperi pe aceea
PS3 Slim ,aparut in 2009, exista 3 modele :160/250/320GB .Nu este absolut nici o diferenta intre ele inafara de HDD ,eu de exemplu am castigat consola mea in 2009(PS3 Slim 250GB) si de atunci nu am avut nici o problema cu ea .Daca mai ai alte intrebari poti sa-mi dai un pm si te ajut cu placere :)
E diferenta la modelul cu hdd de 250,in funcţie de CECH
http://en.m.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_hardware
To date, the PS3 has had several component revisions which serve to reduce power consumption. This in turn results in production savings, lower heat production, lower cooling requirements and quieter running. Since launch, the*Cell
*processor has shrunk from*90*nm
*to*45*nm
. The*RSX
*GPU has also seen reduction in size over periodic revisions of the PS3.
Major improvements were introduced with the PS3 Slim. It utilized a 45*nm Cell which resulted in a 34% reduction in power consumption over the previous 65*nm Cell model;[6]
*the latest Slim model further decreases power consumption with the move to a 40*nm RSX.
Mai am si eu cateva intrebari.
Daca imi tin consola pe CFW 3.55, si imi cumpar un joc original, sa zicem CoD MW 3(pentru multiplayer) pot sa l joc online daca jocul e original fara sa mi fac probleme de ban? Sau se poate sa mi ceara jocul original update?In cazul asta ce fac?
Multumesc de rabdare!
De cand am facut update la 4.00 freezurile sunt mai dese in anumite jocuri ca de ex Fifa 12(online)
1.E normal ca din cand in cand sa primesti un freez(jocul nu conteaza)
2.Ar trebui sa imi fac griji?
Eu am avut doar la browser... 160 nou