Fratilor spuneti-mi si mie va rog dc mi se inchide ps3 brusc cand ruleaza fifa 13. i-am dat si restore si format si format database si toate si dupa ce joc o repriza se inchide brusc ...a mai patit cnv asa? va rog sa ma ajutati. multumesc
Printable View
Fratilor spuneti-mi si mie va rog dc mi se inchide ps3 brusc cand ruleaza fifa 13. i-am dat si restore si format si format database si toate si dupa ce joc o repriza se inchide brusc ...a mai patit cnv asa? va rog sa ma ajutati. multumesc
Azi mi s-a instalat si mie cand am intrat mai de dimineata in Store, insa a durat cred ca cel putin 2 minute sa incarce un meniu si de-acolo mai departe tot asa, incarca la nesfarsit incat am dat quit si am iesit facandu-mi o caruta de nervi. Apoi acum, cand sa intru sa vad daca merge mai bine, tot Store-ul vechi imi apare...
Ummm , cand apare update-ul si pe US ? (:|
E de la joc..nu te mai obosi cu system restore.
asta cu inchisul consolei de la fifa13 pt mine e noua...nasol ca ti se intampla asa ceva.:(
The New PlayStation Store -- Take a Look Inside
http://www.youtube.com/watch?v=-yH7OECd0N4
The redesigned PlayStation Store launches in the U.S., Canada, Mexico, and Brazil on October 23
In Europa, Australia si Noua Zeelanda, a inceput din 17 Octombrie zilnic se face update pe cateva tari, bineinteles propagarea nu este random ci planificata.
Desi SONY spuneau "community, we were able to make incremental improvements to the old store" dupa cum ne spunea si colegul mai sus, se misca mai greu si plus de asta din preview putem vedea ca acum ca sa dam jos un DEMO trebuie sa trecem prin "n-shpe" pasi, nu mai exista simplul buton Download...treci prin Purchase, Add to card, Check Cart, Checkout Cart, Confirm, Are you sure, Thanks, nOw u can download it ...wow :)
Sal .. Am cumparat si eu un ps3 nou din magazin .. Avea instalata versiunea 3.66 fara sa fac nici un update .. La versiunea asta pot face jailbreak ? M-am saturat sa tot cumpar jocuri :)*
poti face si la ultima versiune, asa ca poti face update linistit, mai ales ca s-a lansat si noul STORE.
V-ati pus vreodata problema daca sutele astea de smecheri fac asta doar pentru a va enerva? In ultimele 2 luni,pe 5 din 10 thread-uri non-Bazar se vorbeste despre piraterie. Parca nu erau atat de abundenti inainte.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nu suportul optic este de vina, in speta BD-ul, ci jocul in sine, are bug-uri. vezi threadul de fifa13
si ce pot sa fac? il vand si iau altul? ce solutii sunt? prima si prima data cand s-a inchis a rulat fifa 13 cam 3 zile uns si apoi intr-o seara s-a inchis brusc. Ce sa fac acum? ms de raspuns
ma repet insa nu prea citesti ce se scrie.
vezi threadul de fifa13 unde oamenii spun ce probleme au cu jocul
ok ms frumos...