am casca. probam
Printable View
am casca. probam
e voie sa dau link de forum extern cunoscut in materie de fighting,foarte ajutator pentru jucatorii de SF4?
Ba cum sa nu, daca te tin tastele poti face si un ghid aici.
Shoryuken - Powered by vBulletin pe mine ma ajuta foarte mult,informatii profi despre joc,
oamenii care chiar stiu despre ce vorbesc in materie de fighting
Ghid mai incolo,la un Blanka 100%(my character),inca ma consider un incepator,ar fi altii mai avizati momentan sa faca asa ceva
e posibil, sau s-a anuntat ceva in legatura cu niste caractere noi (DLC)? singurul motiv pt care as lua varianta US acesta ar fii, costumele nu ma prea intereseaza. am auzit zvonuri cum ca DJ si T.Hawk ar putea aparea ca DLC chars. confirmation anyone?
Ar putea dar nu e nimic sigur.Momentan eu astept SPECTATE MODE, e singurul fighter fara aceasta optiune extrem de importanta.
Taw, s-ar putea sa nu introduca Spectate mode-ul. De fapt, nu este de la inceput acel mod tocmai pentru ca din cate am inteles au preferat sa elimine orice sursa de lag... insa, nu se stie niciodata ce optimizari vor reusi :)
diseara va astept la un meci :tooth:
dupa Regina8-|,la 22,sunt prezent:naughty:
am primit astazi jocul, desi nu prea am avut timp sa-l butonez pare super tare:D
am incercat cu sagat putin in training si nu reusesc deloc sa fac super comb-ul .. tiger shot-urile imi ies aproape tot timpul dar nu reusesc sa fac miscarea din joystick de 2 ori (cred) sau trebuie oare sa le fac foarte foarte rpd?!
trebuie facuta rapid si exact :) , fi linistit nici la marii experti pe care i-am vizionat pe net nu le ies din prima tot timpu.
asa e,just practice,si dupa ce iti faci o idee cu cam cu ce se mananca fiecare,alegeti un carcater care ti se potriveste tie
ca stil de joc,si perfectioneaza-te pe el.Sa inteleg ca ti-ai luat si joystick :D,sau vorbeai de joystickul de PS3?
Si imediat ne strangem la un fight,da? :D ahh,nu se mai termina telenovela asta o data... :P
Aici te contrazic, le ies absolut din prima si cu un timing extrem de precis, chiar cu focus dash cancel si apoi speciala.
Mie pe arcade stick imi ies 100% cu charge characters si cam 90% cu shoto.Cu Guile si Vega imi ies rar, nu reusesc sa le prind miscarea.
Eu nu reusesc sa fac nici un ultra combo :| nu stiu de ce.
taw m-ar interesa si pe mine acel stick pro3 de la hori pe care ziceai ca il ai ....se merita ? acum e vreo 200 de dolarii so ...as putea sa iau varianta mai ieftina si sa o modez, dar m-ar duce cam la 5 mil cu totul ..tu ce zici?
Pai cu nici unul nu am reusit aveti niste sfaturi?Quote:
Cu ce caracter? Sau nu iti reuseste cu nici unul?:-?