deci il putem lua fara sa platim dupa ce ii revine price tag-ul jocului?
Printable View
mi-a mers cu acest proxy : 67.159.31.133 , port : 8080 (multumita lui ra_zeul)
si de unde setez ip-ul si port-ul?la pc sau ps3?:D
Intrati in internet settings si acolo o sa va intrebe dacaa vreti sa folositi proxy
Cat de legala o fi chestia asta? sa nu ne trezim cu ban-uri pe PSN.
Sa te baneze ca "furi" lucruri gratis.. Hai ca asta e culmea banului..
OMG! Ce tare poate sa fie Blast Factor :O.
Este si nu este gratis. Are restrictie pe US din considerente de cost (ii costa mai putin sa nu trebuiasca sa tina in picioare server pentru download de pe toate continentele), deci poate fi considerat ilegal pentru ca, oficial, a fost pus doar la dispozitia unui grup de clienti, cei americani. E chestie simpla de geo-lock, cu toate ca, yet again, e cam jenanta faza. Indiferent de continent, tot de clientii lor fideli e vorba.
Pana una alta, happy 403 error.
Am 30 de lei pe card si vreau sa cumpar si eu un joc de 10$.Imi ajung cei 30 de lei sau trebuie sa mai pun pe card ceva banuti?
Nu-ti ajung, clar. O data ca dolarul e cam 3,10 si doi ca jocurile alea de le verzi tu la 10$ de fapt sunt un 10,66$...sau asa ceva.
PS. Trine la reducere cu 10$ !!!
Bun, bun de tot!
Eu l am luat ieri. Am asteptat 3 ore dar a meritat.
Mc mult Renegade, Existenz si ra_zeul.
Tocmai l-am luat si eu. Norocul meu ca i-am dat download de ieri.
Am luat si io Trine la 10$. Very nice :D Pentru cei interesati, Flower e la oferta, 5$ only today ;)
Pai daca te iei dupa tampeniile astea, tu nu ai dreptul sa cumperi nici un joc sau addon de pe PSN pt ca in Romania nu sunt disponibile.Quote:
Este si nu este gratis. Are restrictie pe US din considerente de cost (ii costa mai putin sa nu trebuiasca sa tina in picioare server pentru download de pe toate continentele), deci poate fi considerat ilegal pentru ca, oficial, a fost pus doar la dispozitia unui grup de clienti, cei americani. E chestie simpla de geo-lock, cu toate ca, yet again, e cam jenanta faza. Indiferent de continent, tot de clientii lor fideli e vorba.
Cum zice americanu` get real.
ii cineva interesat de pixeljunk shooter sau pixeljunk eden?
Ce anume ti se pare tie legal la a incalca Agreementul bifat de noi toti la crearea unui nou user, Agreement care zice ca e ilegal sa furnizezi informatii false de orice fel despre tine (varsta, nume, adresa etc.)? Stiu care e situatia, toti avem cate 3-4 conturi, imi dau foarte bine seama de ce, dar asta nu inseamna ca o ardem legal si ca eu vorbesc tampenii. ;)
In momentul de fata ne putem zbengui pe toate PSN Store-urile nu pentru ca e legal, ci pentru ca Sony accepta situatia, avand si ei de castigat; pe langa bani mult mai multi din DLC-ul, tocmai s-au laudat la o conferinta de presa ca au 40 de milioane de conturi de PSN inregistrate, numar care da bine, numai ca in spate iti dai seama ca-s mult mai putin oameni.
Challenge mode coming to S�ldner-X 2: Final Prototype | PS3 Attitude
Quote:
In addition to the previously announced high score attack mode, S�ldner-X 2: Final Prototype will be getting a new challenge mode.
This mode will ramp up the replay value by revisiting levels and completing specific tasks, netting trophies, bonus items, and other unique rewards in the process.
The development team have had a few extra months to work on the new challenge mode along with a few other tweaks here and there and are pleased to announce that the game will be coming Q2 2010, exclusively to the PS3.
Updated key features:
• Seven unique action-loaded levels with fierce boss battles, staged across Underwater Worlds, Ice Caves, Tunnel Worlds, Space and other deadly scenarios.
• Unlock plenty of bonus features in the challenge mode, ranging from useful to prestigious rewards.
• High definition graphics with 3D backgrounds in up to 1080p, combined with an addictive classical 2D gameplay.
• Dynamic score-linked difficulty system, making the game accessible for newcomers, yet challenging and rewarding for hardcore gamers.
• Two new playerships with their own characteristics and weapon systems to choose from.
• New bullet pattern system that require for your best skills.
• Brand new limit attacks and fourfold chaser system to face the most dangerous tasks.
• Detailed online high score ranking tables and replay file sharing.
• Hidden bonus elements, including a tribute to S�ldner-X: Himmelsst�rmer.
• Adrenaline pumping soundtrack with close to 30 unique tracks and hundreds of dedicated sound effects.