29.99$
Printable View
Si oare se va putea share-ui?
super street fighter 2 turbo hd remix http://www.youtube.com/watch?v=lPX1csIs10E - 25 noiembrie - 15 $
vine cu online play si tot :D il mai ia cineva?
Am si eu urmatoarele jocuri: High Velocity Bowling, tekken, go ski, locoroco, Go Puzzle... daca doreste cineva sa facem schimb astept propuneri... THX
am si eu urmatoarele jocuri : soldner-x , 1942 joint strike , ratchet and clank , cine vrea la schimb sa ma anunte :)
cineva interesat de un street fighter intr-o seara? :evil: anuntati-ma prin pm, de asemenea daca ma poate ajuta cineva un pic cu sfaturi / video tutorials cu sf
am ...
Pixel Junk - EDEN
Street Fighter 2 HD Remix
Street Fighter Alpha
Linger in Shadows
Super Stardust HD
Super Stardust (portable)
WipEout HD
Daca cineva vrea ceva, si are ceva de oferit la schimb, sa ma anunte...
psycho-07 - Dai soldner-x si 1942 joint strike ? :P
da ti le dau fara sa imi dai ceva neaparat la schimb :)
psycho-07 - psycho-07 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. ...
Cred ca nu pot sa-ti trimit PM
Lasa si tu aici ID-ul tau de PSN US
Cheers si La Multi Ani
psycho-07
Dau SF2HD pe Wipeout. Daca e cineva interesat pm me.
Are cineva Flower? As putea oferii echocrome,linger in shadows,mk2 si toate joculetele pt eye toy.
Pana la urma a facut cineva testul cu numarul de Quore de luna aceasta? A reusit sa downloadeze Siphon Filter si daca da cum?
Si nu stiti un release date pentru bomberman ultra?
Care aveti zuma pe psn am de dat la schimb o multime de jocuri pentru el numai sa-mi dati add.
am jucat un pic Watchmen (trial version de pe PSN UK) si am ramas placut surprins. e marfa daca va plac jocurile beat em up, de asemenea, povestea si personajele par interesante. astept sa apara pe PSN US sa pot lua versiunea full :D
Cateva jocuri pe care le astept foarte mult si pe care cu siguranta le voi cumpara. :x
Pixel Junk 1-4 (se pare ca va fi un concurs "Alegeti numele") :P
PixelJunk 1-4 Video Game, Debut Gameplay Trailer | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
PixelJunk 1-4 Video Game, First Look Interview HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Marvel vs Capcom 2 -nostalgia- :%%
Marvel Vs. Capcom 2 Video Game, Debut Trailer HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Si nu in ultimul rand Bomberman Ultra care, din cate intelesesem eu, ar fi trebuit sa apara la pe sfarsitul sarbatorilor de iarna. Oricum, il astept cu drag :D.
Bomberman Ultra Video Game, Teaser | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Bomberman Ultra Video Game, NY Comic-Con 09: New Features Interview HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Daaa,Bomberman,ce-o sa ne mai batem online ;))
Eu sunt entuziasmat de Fat Princess, Sony face mult tam-tam cu el de mult si pana de curand nu stiam despre ce e vorba, dar din ultimul episod qore am prins ideea si pare foarte distractiv! Abia astept sa apara!
Fat Princess Video Game, Beta: Outpost Captured Gameplay | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com