Gata, am rezolvat. M-am jucat putin cu setarile routerului si am facut un profil separat pt. PS3 (si cu ocazia asta voi face si pt. celelalte console, PREVENTIV, ca vad ca daca lasi dupa el nu mere treaba :crazy:).
Printable View
Gata, am rezolvat. M-am jucat putin cu setarile routerului si am facut un profil separat pt. PS3 (si cu ocazia asta voi face si pt. celelalte console, PREVENTIV, ca vad ca daca lasi dupa el nu mere treaba :crazy:).
Am inceput si eu sa-l joc de vreo 2 ore, desi sta in consola de vreo luna. Ce pot sa spun, te uiti la film si te joci in acelasi timp, e superb :D
Nu am adunat prea mult informatii despre joc dar banuiesc ca actiunea din DLC se intampla inainte de jocul principal, corect?
Am vazut intr-un filmulet cu gameplay ca fata manuia foarte bine pistolul iar cand am terminat jocul principal imi amintesc ca ii era strain, primele utilizari au fost cu stangacie.
Este prequel dar [SPOILER=SPOILER]unele momente sunt sa umple golurile din main story.[/SPOILER]
Cel mai bine joacal si nu te mai uita pe Youtube sa strici experienta.
Foarte simpatic DLC-ul :) pacat c-am uitat cum sa joc (ultimul joc cu zombie a fost DR3):)) (la primul encounter eram de genu...:left::t::p::t::p::t::p::up::p::up::p::left ::right::down::counter:) apoi m-am reobisnuit :zombiedwn: (chiar am stat si m-am gandit...ce diferenta intre The Last of Us si Dead Rising 3 cand vine vb. de lupta corp la corp)...
Intr-adevar completeaza frumos povestea :) pe sistemu': aha, deci de aia e asa... :))
Ma bucur ca a aparut acest DLC, cu ocazia asta ma reapuc si de povestea principala, vreau sa fac 100% :gamer:
Am ramas placut surprins la cateva faze, trei mai exact. No spoilers =D> (mai jos un preview la una din ele) :))
*p.s.
Riley seamana cu Venessa din serialul Sunset Beach ;;)
*p.s. 2 am facut cateva poze :)) nu m-am putut abtine :D <3 RAJA'S ARCADE!
daca retine cineva, cand a fost sale-ul de Craciun la TLOU, era varianta GOTY? ca vad ca pot downloada DLC-ul Left Behind gratis si eu atunci am cumparat jocul :-??
Includea Spass oferta aia.
Are cineva combinatia de joc full EU (zona 2) si DLC Left Behind de pe US? Si sa ii mearga sa joace DLC-ul?
Eu am cumparat de pe Amazon.com DLC-ul, am dat redeem pe contul de US insa cand intru in joc nu imi gaseste nimic la downloadable content.
Daca intru de pe cont de UK imi apare insa trebuie cumparat cu 11.99 Lire.
Se pare ca trebuie sa imi cumpar varianta US a jocului. :(
sau DLC-ul varianta UK :-??
Daca ai jocul cumparat zona 2, trebuie si dlc-ul tot zona 2, iar daca ai jocul cumparat pe US, tot pe US trebuie cumparat si dlc-ul. Jocul este Region-free insa, dlc-urile nu.:)
Mda. Nasol. Eu luasem in calcul ca poti da redeem la un Dlc de UK pe cont de UK si apoi sa joci pe US. Am avut Grid Reloaded asa. De fapt era si jocul si DLC aceeasi zona. :)
Faza e ca daca mai iau inca o data DLC pe UK, cei 15 dolari dati pe DLC ii pierd. In schimb daca vand varianta EU a jocului, pot sa iau cu aproximativ aceeasi bani jocul full zona US.
el a luat bundle cu SP, tu probabil ai luat doar jocul normal. Au fost amandoua la sale...
n-aveau cum sa fie ambele la 20 de lire, stai chill :)
Am terminat si eu asera DLC-ul pe Survivor (1st run), unele zone au fost hardcore, in rest simplu.
Ca poveste jos palaria, combina frumos trecutul cu prezentul ca sa umple golurile.
Eu l-am inceput pe normal.Sigur o sa-l termin si pe survivor.Superb DLC'ul.
Acu am terminat si eu jocul (fara DLC,am de o sapt si ceva consola,iar este jocul care a venit). E nemaipomenit TLOU, story'ul jocului te face sa nu pui jos deloc controllerul iar dupa aceea urmeaza si gamplay'ul foarte fumos... Este ca un serial,cand te bagi sa te uiti tot esti curios ce urmeaza in continuare. Bravo Naughty Dog!