L-am terminat si eu, am jocul de 3 zile. Mi-a placut mult de tot finalul si cat de egoist a fost Joel cu toate ca nu a fost lucrul bun pentru omenire, dar a fost pentru el.
Printable View
L-am terminat si eu, am jocul de 3 zile. Mi-a placut mult de tot finalul si cat de egoist a fost Joel cu toate ca nu a fost lucrul bun pentru omenire, dar a fost pentru el.
Cam la asta m-am gandit si eu,la ce egoist a fost...dar no asta e cand ti la cineva :P
Eu nu-l consider DELOC egoist. DELOC.
mie mi se potriveste mai mult ,,I would kill the children of a thousand planets just to see you smile" :)
Cica in viata reala "Ellie" se "joaca"cu fetite, stiu, nu are legatura cu jocul dar ma gandeam ca mai sunt baieti pe aici care o viseaza cand saraca e "luata":D Scuze
E normal sa se vada asa biletelul? :-? Parca prima data cand l-am jucat se vedea textul...
Fix asa se vede si ziarul si felicitarea, cu dinozaur, din camera ei.
hmm , probabil nu s-au incarcat bine texturile , intra si iesi din joc si vezi daca apare lafel.
Mi se pare mie sau lumea are impresia ca Ellie a fost facuta dupa Ellen Page? E prea mare coincidenta. Stiu ca Ellen Page a avut niste declaratii dubioase si cei de la Naughty Dog au fost nevoiti sa modifice putin texturile, dar totusi...
Dacă vă pasionează documentarele, căutați Grounded - Making The Last of Us.
http://youtu.be/FS_wpE6ObZs
Quote:
It's difficult to discuss why so many people would not want a sequel to The Last of Us without getting deep into spoiler territory. Its story has ... rather clear boundaries, let's say. But the game's creative director said in a Reddit AMA that there's a 50/50 chance there'll be another game in the series.
Daca salvez la un anumit moment al jocului, de ce la reluarea lui dupa ce mor, ma da inaintea momentului salvarii ? Mi se pare aiurea. Desi ma lasa sa salvez oriunde vreau, din cate vad jocul se bazeaza pe anumite "check-point-uri".
Da si la mine asta era ca salvam si tot nu incepeam de acolo :P Cum zici tu, are jocul chekpoint'uri.
Cand tu salvezi, salvezi doar stats. In rest, te bazezi pe checkpoints.
Ce-o zis el:Quote:
Salvez din 5 in 5 secunde si asa trec de survivor cat ai zice :fish:
Intreg documentarul despre productia jocului este acum disponibil gratuit pe YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=R0l7LzC_h8I
Recomand sa-l vizionati daca nu ati facut-o pana acum. Este fascinant!