Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 51 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1019

Thread: The Last of Us (Original)

1. #861 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Gata, am rezolvat. M-am jucat putin cu setarile routerului si am facut un profil separat pt. PS3 (si cu ocazia asta voi face si pt. celelalte console, PREVENTIV, ca vad ca daca lasi dupa el nu mere treaba ).
    Attached Images Attached Images 20140215162946.jpg

2. #862 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Am inceput si eu sa-l joc de vreo 2 ore, desi sta in consola de vreo luna. Ce pot sa spun, te uiti la film si te joci in acelasi timp, e superb

3. #863 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Nu am adunat prea mult informatii despre joc dar banuiesc ca actiunea din DLC se intampla inainte de jocul principal, corect?
    Am vazut intr-un filmulet cu gameplay ca fata manuia foarte bine pistolul iar cand am terminat jocul principal imi amintesc ca ii era strain, primele utilizari au fost cu stangacie.

4. #864 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Este prequel dar [SPOILER=SPOILER]unele momente sunt sa umple golurile din main story.[/SPOILER]
    Cel mai bine joacal si nu te mai uita pe Youtube sa strici experienta.

5. #865 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Foarte simpatic DLC-ul pacat c-am uitat cum sa joc (ultimul joc cu zombie a fost DR3) (la primul encounter eram de genu...) apoi m-am reobisnuit (chiar am stat si m-am gandit...ce diferenta intre The Last of Us si Dead Rising 3 cand vine vb. de lupta corp la corp)...

Intr-adevar completeaza frumos povestea pe sistemu': aha, deci de aia e asa...

Ma bucur ca a aparut acest DLC, cu ocazia asta ma reapuc si de povestea principala, vreau sa fac 100%

Am ramas placut surprins la cateva faze, trei mai exact. No spoilers (mai jos un preview la una din ele)

*p.s.

Riley seamana cu Venessa din serialul Sunset Beach

*p.s. 2 am facut cateva poze nu m-am putut abtine <3 RAJA'S ARCADE!
    Attached Images Attached Images 1958072_10201606675115374_658299468_n.jpg saum.jpg

6. #866 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

7. #867 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    daca retine cineva, cand a fost sale-ul de Craciun la TLOU, era varianta GOTY? ca vad ca pot downloada DLC-ul Left Behind gratis si eu atunci am cumparat jocul

8. #868 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Includea Spass oferta aia.

9. #869 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Are cineva combinatia de joc full EU (zona 2) si DLC Left Behind de pe US? Si sa ii mearga sa joace DLC-ul?
    Eu am cumparat de pe Amazon.com DLC-ul, am dat redeem pe contul de US insa cand intru in joc nu imi gaseste nimic la downloadable content.
    Daca intru de pe cont de UK imi apare insa trebuie cumparat cu 11.99 Lire.
    Se pare ca trebuie sa imi cumpar varianta US a jocului.

10. #870 SP
    sau DLC-ul varianta UK

11. #871 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Daca ai jocul cumparat zona 2, trebuie si dlc-ul tot zona 2, iar daca ai jocul cumparat pe US, tot pe US trebuie cumparat si dlc-ul. Jocul este Region-free insa, dlc-urile nu.

12. #872 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Mda. Nasol. Eu luasem in calcul ca poti da redeem la un Dlc de UK pe cont de UK si apoi sa joci pe US. Am avut Grid Reloaded asa. De fapt era si jocul si DLC aceeasi zona.
    Faza e ca daca mai iau inca o data DLC pe UK, cei 15 dolari dati pe DLC ii pierd. In schimb daca vand varianta EU a jocului, pot sa iau cu aproximativ aceeasi bani jocul full zona US.

13. #873 SP
    Member Darku's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Includea Spass oferta aia.
    De unde ai aceasta informatie ?
    Am luat si eu TLOU la ofertele alea de craciun de pe UK store (20 lire cred) si cand intru acum in store Left Behind e 12 lire, nu e gratis, tre se fac ceva anume sa primesc DLC-ul gratis ?
    Multumesc.

14. #874 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    el a luat bundle cu SP, tu probabil ai luat doar jocul normal. Au fost amandoua la sale...

15. #875 SP
    Member Darku's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    el a luat bundle cu SP, tu probabil ai luat doar jocul normal. Au fost amandoua la sale...
    Que triste , daca au fost ambele la 20 lire si eu am luat doar jocul fara season pass, atunci -

16. #876 SP
    n-aveau cum sa fie ambele la 20 de lire, stai chill

17. #877 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Am terminat si eu asera DLC-ul pe Survivor (1st run), unele zone au fost hardcore, in rest simplu.
    Ca poveste jos palaria, combina frumos trecutul cu prezentul ca sa umple golurile.

18. #878 SP
    Junior Member Frenchie's Avatar
    Eu l-am inceput pe normal.Sigur o sa-l termin si pe survivor.Superb DLC'ul.

19. #879 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

20. #880 SP
    Junior Member bodobaza's Avatar
    Acu am terminat si eu jocul (fara DLC,am de o sapt si ceva consola,iar este jocul care a venit). E nemaipomenit TLOU, story'ul jocului te face sa nu pui jos deloc controllerul iar dupa aceea urmeaza si gamplay'ul foarte fumos... Este ca un serial,cand te bagi sa te uiti tot esti curios ce urmeaza in continuare. Bravo Naughty Dog!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 51 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 ... LastLast