Astazi am intrat si eu in posesia jocului si nu am cuvinte!(multumesc Laurentiu)
Nu stiu daca am facut alegerea cea mai inteleapta,mi-am facut un Knight.M-am mai plimbat eu pe acolo si am gasit Cling Ring si Thief's Ring.Sunt bune ?
Printable View
Astazi am intrat si eu in posesia jocului si nu am cuvinte!(multumesc Laurentiu)
Nu stiu daca am facut alegerea cea mai inteleapta,mi-am facut un Knight.M-am mai plimbat eu pe acolo si am gasit Cling Ring si Thief's Ring.Sunt bune ?
Only the best, imho. Equip at all times (mai putin cling cand esti in body form. Atunci ai mai multe posibilitati). Dar thief's ring e cel mai bun dupa parerea mea.
Aseara am trecut de Phalanx din prima.. doar prin melee attack,citisem un mesaj inainte sa intru pe poarta,ca fara Firebombs mai bine ma intorc.Mi-am luat inima in dinti si am intrat:)
Am consumat vreo 20 de healing herbs dar am rezistat.
Am pierdut vreo 4000 souls pe pod,m-am intors si n-am mai gasit nimic.
Acum daca mor,trebuie sa o iau de la inceput ? sunt in Nexus acum.
Dacă ai mai murit �ntre timp �ncă o dată, adio souls. Dacă nu, s-ar putea că ţi le-a pus undeva la c�ţiva metri de locul unde ai murit.
Nu trebuie să iei de la �nceput totul, Phalanx răm�ne mort (la fel şi dragonul dacă-l dovedeşti), doar mobii de r�nd se respawnează la fiecare vizită (inclusiv Blue & Red Knights). De asemenea pasajele/porţile/shortcut-urile pe care le-ai deblocat răm�n deschise.
Ok,l-am batut si pe Tower Knight,si nu ma lasa sa trec.
Imi spune: "A thick,colourless fog bidds you back.Only those in possession of giant Soul may pass beyond this point."
Trebuie sa mai farmez souls ca sa pot intra? nu stiu la ce m-am gandit atunci cand m-am dus in nexus si mi-am luat ceva herbs.Am mai ramas cu 5000.
Am inteles..dar acum ce fac?Toate celelalte lumi sunt sigilate..
---------- Post added 19-11-2009 at 04:10 PM ----------
Am rezolvat..trebuia sa vorbesc cu Monumental.Sorry de double post
Nu sunt blocate. Eu aveam lumea a doua deschisa imediat dupa ce l-am omorat pe Phalanx.
Anyway. Te duci in lumea a 2-a si il omori pe ultimul boss (Archdemon Dragon god, sau ceva de genul asta) pentru ca e cel mai simplu de omorat, adica trebuie sa omori si Armored Spider si Flame Lurker ca sa ajungi la el (e in 2-3). Vezi ca e tricky, use stabbing weapons all the way si ai grija pe unde calci. Am murit in draci pana la paianjen si am o banuiala ca it's not the end of it. :p
In alta ordine de idei, multe multumiri lui webpredator, ca jocul face toti banii! :D
Intrebare intrebatoare:Care este lumea a doua ? :D
Am intrat undeva..mobii arata ca extraterestrii,un fel de Gollum:)Aia este Lumea 2 ?
Damn.. am pierdut acolo vreo 20k souls.
Da, aia este. Grijă la gollumi, să-i iei cu un Spear ceva (�n mod normal este unul �nainte de Tower Knight). Săbiile nu prea sunt eficiente aici.
Cum urci scările pe st�nga şi apoi cobori pe dreapta, lumile sunt numerotate de la 1 la 5, piatra crăpată (inactivă) nu se numără.
Baftă!
I-am subestimat pe gollumi...Am inceput sa vorbesc singur deja :))
Cred ca am un short spear in inventar,dar nu am statusurile pentru a le folosi.Trebuie sa nu fiu in Soul Form ca sa mi le maresc ?
PS:Ce ma enerveaza umflatul ala care rade cand il pocnesc :))
Da, lumea a doua e a doua coloana cum urci pe scarile interioare in Nexus.
Eu nu i-am gasit prea greu de omorat. Le-am facut stab cu Broadsword +4 si au cazut din doua lovituri, iar in rest joc de picioare ca sa nu te loveasca. :P
Daca nu ai facut asta inca iti recomand sa iti upgradezi armele pe care le ai la tine. Blacksmith-ul din Nexus le rezolva.
Eu am Long Sword +4, Broadsword +4 si Scimitar +4 in momentul asta si nu am avut probleme pana acuma.
Dupa ce am omorat aseara Armored Spider-ul am ajuns intr-un loc unde sunt un pic mai duri dar un mesaj undeva spunea use magic si eu cum sunt knight nu prea ma incadrez. :P
Pentru stat upgrade trebuie sa vorbesti cu Maiden in Black tot in Nexus. :P
E surprinzator ca ai ajuns aici fara sa iti cresti statusurile, cred ca a fost greu ca dracu. :D
Like hell!!! :)
Am fost la Maiden in Black si imi tot zice ceva de Monumental.Daca sunt in Soul Form pot sa imi maresc statusurile ?
Partea nasoala e ca am 0 Souls,dar am in inventar cateva souls pe care sa le folosesc.
Am Long Sword +1,mai mult nu pot sa o fac pentru ca nu am itemele necesare ca sa o upgradez.
Armura vad ca e bulita rau...Ed imi cere 550 de souls parca pentru fiecare parte.
Da... zice ca the Monumental await thee above, adica e pe undeva pe sus. Trebuie sa te duci sus si sa gasesti camera aia plina cu copii morti. Eu m-am plimbat ca bezmeticul pe acolo pana am gasit unul viu. Vorbeste cu el si dupa aia poti sa iti upgradezi personajul cand vorbesti cu Maiden in Black.
Pentru soul farming te sfatuiesc sa refaci 1-1 de cateva ori, eventual sa il omori pe red eye knight (miseleste, ca direct te rupe din 2 lovituri), si pe aia albastri care sunt mai usor de omorat dar dau cam 3-400 de souls.
Pentru upgrade e ok daca omori chestii din alea slimy cu scut pe ele din turnul din dreapta cum incepi 1-1, sau chiar la inceput in 1-2.
Chestii mai bune o sa gasesti mai incolo prin joc.
Si daca gasesti ceva souls (gen 20.000) sa le cheltui, pentru ca daca le colectionezi nu rezolvi nimic.:P
Daca vrei sa faci farm la souls si esti la inceput 1-1, 1-2 (Boletaria Palace) si 2-1 (Stonefang Tunnel) sint cele mai indicate. Majoritatea mobilor din 1-x au slabiciune la foc, asa ca da cu niste turpentine pe sabie si cu siguranta ii vei rezova mai repede. La cei din 2-1 foloseste soul arrow si spears sau long sword pe alternate attack, au slabiciune pe magii si pe thrusting/ piercing attacks.
Sulite gasesti in 1-2 pe pod dupa ce trece dragonul in a 2 a parte a podului ramin niste iteme mai apropiate de turn si ai timp sa le ridici pina se intoarce, daca te misti destul de repede capeti un Winged Spear, care mai tirziu poate fi upgradata in Moon Winged Spear +5, o arma ce nu trebuie sa lipseasca din inventarul tau, avind in vedere ca vei intilni destui monstri cu slabiciune pe magii.
Vizavi de souls, poti consuma orice suflete gasesti mai putin pe cele ale boss-ilor care le vei folosi mai tirziu pentru upgrade-uri si magii speciale.
Succes.
LE: Laurentiu gata te-ai saturat de DS? Sau l-ai terminat? :D.
Partea buna e ca am deja Winged Spear+1
Partea proasta e ca am consumat sufletele bossilor.. :(
Am turpentine in inventar(1).Cat tine acest spell ?
Am facut si Long Sword +3
Majoritatea consumabilelor si buff-urilor tin 60 sec. Winged Spear o duci la +6 dupa care o faci Moon Winged Spear, dar nu inainte de avea toate cele necesare sa o faci direct +3 sau +5.
O solutie la problema cu sufletele boss-ilor e sa o iei de la capat, dar nu e obligatoriu, eu am fost mai rabdator si l-am inceput de 5 ori pina mi-a placut cum m-am aranjat, chiar ultima data eram SL 30 cind am dat delete la save si pe urma New Game. Acum sint in pauza dupa ce m-a zapacit de vreo 6 ori Dragon God in New Game+. BTW ca sa treci de acel fog gros din 1-2 trebuie sa omori unul din boss-ii finali din celelalte lumi.
In sfarsit!L-am batut si pe Armored Spider (sau cum il mai cheama) si pe dragonul de pe pod..in mod miseleste cu arcul :)
Acum am Long Sword +4 si Winged Spear +3.
Pe ce trebuie sa ma bazez cand pun statusurile ? Strenght si Vitality si mai ce ?
Mentionez ca am facut rost si de Steel Shield.
Dupa ... 4 luni de inactivitate Demon's Souls a fost bagat iar in consola..:dance: De data asta sper sa am nervii sa fac prima misiune;;)
*Varianta US are aceeasi dificultate ca cea ASIA?Intreb ca toti il cam termina;;).
**OMG.Nu-mi vine sa cred.Au bagat cumva chekpoint-uri?:O:O.Sau e doar in mintea mea?
Nu difera dificultatea jocului intre cele 2 zone ..si nu,nu au bagat checkpointuri. :D