Ia mai termina tu cu bossi astia obositori pana la 4 dimineata, da? :))
Uita de Demon's Souls la noapte - because RE5 prof mode is about to begin!! :evil: Baga azi repede Demon ca diseara nu mai ai voie!!! :))
Printable View
Ia mai termina tu cu bossi astia obositori pana la 4 dimineata, da? :))
Uita de Demon's Souls la noapte - because RE5 prof mode is about to begin!! :evil: Baga azi repede Demon ca diseara nu mai ai voie!!! :))
Pai ca thief ai destul will sa inveti vraji. Du-te la tipul din nexus care te invata si fa rost de water veil.
Catalyst of wood gasesti in
Incearca sa faci rost de inelul de fr din 2-2.
In cazul in care incerci melee cu el, aplica niste white sticky stuff pe arma. Insa din pacate nu cred ca ai gasit prea multe pana acum si mai si costa 5k la vendor.
Pai cum te uiti la Boldwin (blacksmith-ul), in dreapta in spatele coloanelor se afla 3 npc-uri. Unul dintre ele te invata miracles (minim faith 10). In aceeasi locatie dar in partea simetric opusa, din stanga, a nexusului se afla cel de magie (minim 10 will).
White sticky nu merge chiar pe toate armele, in special pe unice. PP ca nu merge pe dragon sword pentru ca deja are fire damage.
Apropo, sper ca nu incerci sa-l omori pe Flamelurker cu arma asta (e imun la fire, sa ff resistent, evident)
Ca sa folosesti blue sau black stone trebuie sa fii in soul form. Daca reusesti sa il ajuti pe cel care te-a chemat sa omoare demonul, sau daca il omori pe residentul lumii pe care ai invadat-o, respectiv, iti recapeti corpul.
Ca sa chemi un blue phantom sa te ajute, sau ca sa fii invadat de black phantom, trebuie sa fii in body form.
un tutorial util, mai ales ca la jocul asta gasesti tare putine informatii in engleza
Demon's Souls English Wiki: Main
man l-a dat de atunci dar poate ai noroc cu altcineva :)
ontopic: cine mai joaca si ce lvl sunteti? poate facem un coop ceva. din pacate trebuie sa fie diferenta maxim 10 lvl.
cheers
offf.....anuntul ramane valabil. daca vrea cineva sa-l dea, sa ma anunte urgent. merci.
Greu sa dai de jocu asta, mai ales mai ieftin. Cica Sony face copii doar cit sa acopere preorderele, de aia toate site-urile care au jocul spre vinzare au termen de livrare pe la minim 3 saptamini. Dar oricum, daca aveti careva posibilitatea sa aduceti citeva copii rapid si la pret rezonabil, cred ca nu ar strica sa ne dati de stire.
Dar eu nu il vreau ieftin. Doar il vreau. Dau oricat pe el. Dau si mai mult decat costa nou, numai sa-l vanda cineva. :)
astept pana la inceputul lui iunie sa vad daca il vinde cineva din romania. daca nu il iau de aici, deja l-am gasit pe ebay si o sa-l iau de acolo.
Cititi OP-ul de aici.
Mai incolo in thread, zice careva ca cei de la NCSX ziceau ca le intra un nou transort de jocuri zilele astea.
Am si eu cateva intrebari:
Unde il gasesc pe Blacksmith Ed?Stiu ca in 2-1,dar unde mai exact?Am batut si paianjelul acela dar nu l-am gasit.
Cum pot folosi alte magii?Am doar flamethrower si inca o magie water of will sau asa ceva,sunt theif level 22.
Pot sa folosesc sufletele demonilor dupa ce ii omor doar ca sa upgradez arme sau pot debloca noi magii cu ajutorul lor?
pt magii trebuie sa ai sloturi si la pui. sloturi pt magic/miracle parca din will/faith le iei. la lvl tau cu siguranta nu ai cum mai multe sloturi.
Am reusit sa bat boss-ul din zona 1-2 si acuma nu pot sa intru in zona de la 1-3 pentru ca imi da mesaj,only who have a giant soul,sau ceva asemanator.Ce trebuie sa fac ca sa trec mai incolo?Mersi.
Astazi l`am luat si eu. Astept cu nerabdare sa fiu mega n00b in cateva zile pentru ca momentan nu am ps3`ul unde sunt.