Acolo mor toti userii. O sa te reintalnesti cu bossul ala pe parcursul jocului. E destul de usor de batut mai tarziu.
Printable View
Acolo mor toti userii. O sa te reintalnesti cu bossul ala pe parcursul jocului. E destul de usor de batut mai tarziu.
In tutorial asa e facut, sa mori, eu am rezistat destul de mult, insa daca te atinge esti mort.
Dupa voi care este cea mai buna clasa ?
depinde din ce punct de vedere... eu am jucat doar cu royal, e mai usor la inceput are arme bune si fragrant ring => easy to use... asta's eu care imi place sa joc cu magi.
Eu joc in permanenta Knight, indiferent de joc (knight sau paladin), dar eu sint maniac, imi place sa adaug dificultate la cea existenta deja ingame.
Ca sa-ti si raspund, depinde de ce vrea fiecare, depinde de stilul de joc pe care vrei sa-l adopti, etc.
Put your orders now!
stie cineva ce pot sa fac cu armele care nu mi trebuie? unde le pot vinde?
nu le poti vinde. drop them
Este un personaj in nexus unde poti sa le pui.
Da, dar in timp se aduna si acolo prea multe. Daca mai incepi si un New Game + deja e greu sa gasesti ce cauti si nu prea are rost sa tii dubluri, mai ales din cele care nu au mai multe posibilitati de upgrade.
ms
Chiar devine dependent jocu asta :) am stat pana azi dimineata la 4. @-)
Imi este si frica sa intreb..cate ore de gameplay are Demon's Soul ?
Nelimitate... dupa ce-l termini o data, il poti reincepe cu acelasi personaj pe New Game+, monstrii mai puternici dar si dau souls mai multe, in rest e identic.
In fine, primul playthough l-am facut parca cam in 34 de ore parca, al doilea in cam 17-18. Depinde mult si daca faci toate white/black events, daca stai sa fermezi stones pt upgrades, toate armele, armurile, etc.
Cu toate personajele cred ca am strans cam 100 ore, din care l-am terminat doar de 2 ori. Nu e greu sa-l termini, e greu sa faci toate eventurile.
De asemenea, daca vrei toate trofeele, iti trebuie 4 playthroughs daca nu ma insel, 2 sau 3 cu acelasi personaj. Iti trebuie cel putin un new game+ terminat ca sa ai toate vrajile de exemplu. Inca unul pentru arme si inca unul pentru miracles.
Huh,multumesc pentru raspuns Witchalok !!!
O sa-l iau,dar nu acum,pentru ca acum trebuie sa apara jocurile.Dar o sa-l iau :)
Mask, this is the game, nu e orice joc, e jocul cu dificultatea tocmai potrivita, asa cum aveau RPG-urile old-school. Singura mea dezamagire fata de acest joc este faptul ca e orientat mai mult spre action decit spre RPG, ma asteptam sa aiba quest-uri mai multe si mai stufoase. Insa cum spuneam asta e parerea mea personala.