din bundle-u de ps3? nu se poate cumpara si stand alone?
Nope, e stand alone de la Media Galaxy Mall Vitan.
E la pretul de 2 bulioane. Aseara l-am luat, erau 4 bucati la raft, dintre care unul l-am confiscat eu.
LE: nu-l cautati pe site-urile Altex sau MediaGalaxy ca nu apare.
---------- Post added 19-03-2013 at 10:08 AM ----------
MediaGalaxy Mall Vitan, 200 RON.
Am reusit si eu sa fac Trial of Archimedes pe Hard, intradevar este o parte grea a jocului dar se exagereaza la superlativ.
Nu recomand nimanui sa astepte pana se face patch-ul pentru a trece de aceasta sectiune, probabil vor baga checkpointuri dupa fiecare lupta ceea ce va diminua complet satisfactia pe care o ai dupa ce reusesti.
Per total jocul este excelent si trebuie sa fii de-a dreptul tampit sa nu remarci ca este o capodopera a genului, cat despre reviewuri numai zic nimic. Insa as da un minus celor de la Santa Monica pentru ca asculta prea mult criticile celor care nu stiu ce inseamna sau ce ar trebui sa insemne God of War, si da aici ma refer la patch-ul inutil pentru a schimba un trofeu si viitorul patch pentru dificultate.
Total de acord, nu trebuiau sa aplece urechea si sa patchuiasca absolut nimic. Iar ridiculitatea scandalului si valvei create in jurul acelui trofeu mi se pare de neimaginat.
Am reluat in mod expres capitolul Trial of Archimedes, si mie acum nu mi se mai pare atat de dificil fata de prima data. Prima data e normal, te acomodezi cu jocul, inveti din mers "smenurile" care trebuie sa le faci pt a avea succes without dying. Asa a fost si la celelalte. Mai am trofeul cu terminarea jocului pe Hard si gata Platina. Am sa-mi iau inima in dinti dupa ce ma mai relaxez pe multiplayer, si cred ca-l fac direct pe Titan (Very Hard) cu NUR.Desi cred ca e musai sa-l mai fac odata asa pe Normal (warm up), pt a invata tactica inamicilor in unele locuri, in special a bossilor. Revin cu detalii cand ma apuc.
![]()
ce e cu Rage Mode sunt la inceputul jocului se umple , dar nu se intampla nimic , o sa il primesc mai tarziu in joc?
Problema care au avut-o majoritatea cu partea aceea este ca jocul nu te pregateste pe parcurs pentru ea, asa cum ar fi normal.
Pana acolo toate luptele erau prea usoare. Dar nu pot sa zic ca nu mi-a placut; Singura parte din tot jocul unde am folosit toate abilitatile invatate pana atunci.
Tocmai asta mi s-a parut exagerat, daca joci pe hard aproape fiecare encounter te obliga sa folosesti dodge/block pentru a putea sa reusesti, asa ca este imposibil sa nu capeti experienta. De asemenea nu stiu de ce se spune ca este dezechilibrat in ceea ce priveste viata/magie, odata ce te prinzi de tactica (spre ex: medusa iti da mana, amazon warior iti da viata etc.) vei ajunge cu jumatate de viata si pe putin 2 sloturi de magie.
Lansare la MG(bine ca ati inceput sa organizati evenimente dupa ce am plecat
)
MEDIA GALAXY | Lansare God of War – Ascension la Media Galaxy din Mall Vitan
GameStop Site: Buy God of War: Ascension, get the God of War Saga Free
If, for some reason, you’ve held off on buying God of War: Ascension until now, GameStop has a really good offer to hopefully convince you.
Only available on their website and running until March 24th, any purchase of a new version of the Ascension standard edition will net you a free copy of the God of War Saga, which includes God of War, God of War 2, God of War 3, God of War: Chains of Olympus, and God of War: Ghost of Sparta. Make sure you have some hard drive space though, as the two PSP titles are given to you via a download token. (Update: At checkout, use the code SAVER for free shipping).
Don’t forget that when you buy God of War: Ascension, you’ll also receive a free voucher for Zeus and Isaac Clarke in PlayStation All-Stars, as well as demo access to The Last of Us.
So far, Amazon.com hasn’t matched this offer, but if they do, we’ll be sure to let you know and update this post accordingly.
Terminat si eu pe normal aseara, per total un joc foarte bun dar totusi nu s-a ridicat la asteptarile mele, ca experienta generala GoW3>GoW2>GoW:A>GoW1. Spre deosebire de GoW3 care a fost epic cap-coada, Ascension nu mi s-a parut ca se ridica la acelasi nivel (probabil datorita numarului scazut de bossi) in afara de intro prima jumatate e ok-ish, abia din a doua jocul iti aduce aminte de ce este una din cele mai renumite francize create vreodata.
Un mare plus la grafica, pe generatia actuala mai bine de atat nu cred ca e posibil, un alt plus fiind imbunatatirile aduse combatului, cele 4 elemente se integreaza perfect cu blades of chaos iar adaugarea celor 3 amulete/obiecte aduc fluiditate si spectaculozitate. Am avut parte si de cateva buguri, obiecte ce nu se roteau cum trebuie si intreruperi pe partea de audio.
Referitor la plangerile despre trial of archimedes - total nefondate, am trecut din a doua incercare dupa ce in prealabil jucasem cam neglijent primul wave (hp<20%) nestiind ca mai sunt si altele, fara block/parry doar combouri si magii (esentiale mai mult decat in oricare alt joc din serie). Daca vor modifica dificultatea in sectiunea respectiva sunt idioti ca asculta toti nubii cu parkinson ce nu pot lega mai mult de 2-3 combouri odata. Ramane de vazut cum se comporta pe hard/titan, intregul run pe normal a fost floare la ureche.
Bookmarks