Scuze ca am iesit asa ieri. Am probleme cu routerul si vad ca tot mai des:wall:. Ma gandesc sa-l schimb dar nu imi prea permite bugetul X(.
Scuze ca am iesit asa ieri. Am probleme cu routerul si vad ca tot mai des:wall:. Ma gandesc sa-l schimb dar nu imi prea permite bugetul X(.
Scuze si din partea mea, am cazut la datorie pe la 11! :dizzy:
Felicitari!
Foarte tensionate meciurile de azi noapte! A fost superb oricum...Totusi nu-mi vine sa cred ca am pierdut ultimul meci :wall:. La Asassination mai aveam 2 secunde in care trebuia sa rezist si a aparut boul ala cu RL, iar la Bodycount nici acum nu imi explic cum am pierdut. La un moment dat aveam killuri duble la numar fata de ei...:wall:
Anyway, GG baieti!!!
da, am vazut si eu ultima batalie. interesant atacul de la asassination cand au venit toti pe ultima suta de metrii cu RL. inca 2 secunde si ar fi fost egal. la bodycount la fel, nici eu si nici frate'miu nu si-a dat seama cand naiba au facut aia asa repede kills, avand avantaj voi cu aproape jumatate de bara.
off ce ciuda mi-e ca n-am putut sta la ultimul :(( macar sa va vad
oricum am inceput sa progresam fata de cum eram la inceput :) , ar trebui sa ne antrenam si noi sa avem si noi o strategie ceva .
in ultima vreme nu prea mai impartim PS3-ul pt ca nu mai am timp liber (intr-o saptamana revin) si chiar asa, nu ne suprapunem cu orarul. am noroc pt. ca de curand a prins si el virusul PS3, killzone fiind primul FPS al lui pe PS3, altfel ne-am fi certat pe consola. in fine, in luna iunie am sa ma mut singur si am sa-i las lui consola actuala, asa vom putea juca amandoi on-line. lui ii ramane sa se certe cu parintii pe TV :D, pt. ca pe al meu nu -il las :P
psycho, una e cand joci pe o harta de 32 de insi sa faci punctej, alta e cand joci contra altor 4-5 insi la fel de bine pregatiti. la fel cum ai zis si tu, se progreseaza si ai sa vezi ca pe viitor, inevital, o sa fie nevoie si de strategie, nu numai de point and shoot. mie sincer, asta imi place cel mai mult la acest shooter, lucrul in echipa.
pai asta ziceam si eu sa facem o strategie sau sa lucram la o strategie:), ca fara lucru in echipa nu faci nimik
avem la 12 meci?
frate am incercat cum ai spus tu sa fac cu netu si merge cod4 :) , si nu mai am lag in k2 acum ca tot le ziceam lu focus si la alti ca am probleme in k2 :( , mai aveam ceva setat pe of si am dat disable si nu imi mai merge in online intrerupt, sunt dator cu o bere :)
18.03.2008
09:00 PM - 5vs5 - 4 clans
map: radec academy
weapon restrictions OFF
rounds: BC/ASS/SAR/CAH/SAD
10:00 PM - 4vs4 - 4 clans
map: tharsis depot
weapon restrictions OFF
rounds: BC
11:00 PM - 6vs6 - 32 clans
map: salamun market
weapon restrictions OFF
rounds: BC/ASS/SAR/CAH/SAD
aseara clanul a primit prima medalie + 1000 valor. bravo baieti! o meritati din plin!=D>
Din pacate ne au batut la limita aia la 2 vs 2. Erau oricum level mai mare am impresia. Turetele si libelulele masii :(
Cate au fost?:D
Azi o sa fiu plecat de la ora 18 pana .... nu stiu. Daca ajung mai repede acasa sau mai bine zis daca o sa fiu in stare :P vin si eu. Daca nu, bafta celor care participa!!!
inca un turneu castigat! way to go guys! seara asta fac o pauza de la kz2, din motive de resident evil 5 si demon's souls. ofiterii pot programa meciuri daca doriti. bafta!
baieti? nu se mai anunta nimic? stagnam? maine, focus, organizezi niste jocuri seara?
Am cam fost ocupat zilele astea. Am avut o conferinta (kinda of a big deal) la univ in care am fost si eu implicat. O sa particip la meciuri from now on. See you on Helghan!