MAG Interdiction DLC on June 22 :x
Si pe IGN mai e ceva interesant: "Combine this with the upcoming future DLC promised this summer - which will add things like Clan Challenges and Clan Leaderboards"
Printable View
MAG Interdiction DLC on June 22 :x
Si pe IGN mai e ceva interesant: "Combine this with the upcoming future DLC promised this summer - which will add things like Clan Challenges and Clan Leaderboards"
Nu mai bine citiți direct de pe CG ?
http://www.consolegames.ro/forum/f7-...te-un-nou-dlc/
Baaa ma bag si eu la MAG, sa imi dati un bip ceva cand va mai jucati o sa va las nr meu de tel !!!!! Si as vrea sa mai stiu daca DCL-ul nou va merge sa il joc pe cont de zona 2 chiar daca am jocul zona 1?
Daca se adevereste partea cu clanurile o sa fie cel mai interesant puscator din anul acesta, bravo Ziper, la mai multe!
a apucat careva sa dea forja in 1.06? Ca dupa maintenance m-a luat somnul (RDR e destul de boring from time to time) si nu am mai bagat decat sforaiala...
am jucat eu cu kepzy si muthu. Mergea bine jocul, am luat vreo 3 deconectari ca tot iesea de pe Playstation network. Probabil din cauza ca era inainte de maintenance
super. si eu ma gandeam sa vand jocul dupa ce luasem BC2 . Bine ca l-am pastrat. m-a cuprins iar febra Mag. Dar si fun.
In ultima vreme am tot urmarit threadul cu MAG si tot mai mult cred ca am gresit atunci cand am ales BC2 /care a fost fun for a while, dar in cele din urma nu m-a prins/ in locul sau :( O sa-l iau si eu cu prima ocazie, adica la inceputul lui iulie, la salariu. Sper sa mai am cu cine juca /in afara de faxiu :-t/.
O sa ai cu cine juca boga... eu chiar acum joc cu kepzy si zecar... , foarte fun si fara lag! Cand joc BC2 doar ma enervez... , cand joc MAG doar ma distrez. Te asteptam!
boga boga...a.k.a afrikanu', aka mugabe...Eu am si BC2 si MAG. In BC2 m-am oprit nush la ce lvl...20 parca. In MAG sunt lvl 5. Veteran :P. Si marea diferenta este ca Zipper au tot respectul meu pentru modul in care se ocupa de comunitate/joc. Eu m-am numarat printre cei care au primit invitatie la acel survey si m-am declarat fericit la ideea de destruction si negativ la ideea de platit pt. DLC. S-ar parea (nu-i oficial ci doar un feeling al meu) ca doar extra character slot ar fi pe banuti. Si pt. cine isi permite eu zic ca merita. E bine sa ai si sver (preteni stiu de ce) si valor (restul stiu de ce) si sa joci cand vrei, nu cand e gashka A sau B online.
sveri, ne adunam azi? ma acceptati ruginit cum sunt?
George, stii prea bine ca in CGR toti sunt bineveniti... Noi jucam de placere so nu prea conteaza daca esti putin mai ruginit. E vacanta, sa curga cu incarcatoare goale!! Dupa 9 e ok pentru toti?
La 9 o sa fie perfect...sper ca incalzirea de dimineata sa'si faca efectul in seara asta:evil:
vine cineva si pe VALOR sa facem un clan
Eu in curand o sa fiu veteran 2 la SVER, nu plec de aici nici daca ma dau afara.
care vreti si sunteti VALOR bagatima